Sam Witver: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Sam Witver: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Sam Witver: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Sam Witver: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Sam Witver: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: How to find and do work you love | Scott Dinsmore | TEDxGoldenGatePark (2D) 2024, Kan
Anonim

Måske vil det ikke være kløhed eller løgne, hvis vi siger, at en skuespiller er en person med mange erhverv. Og vi taler ikke kun om evnen til at omdanne fra billede til billede, men også om en persons tredjeparts talenter. Når alt kommer til alt, som du ved, er en talentfuld person talentfuld i alt. Og den pågældende er ingen undtagelse.

Samuel Stewart Witwer (20. oktober 1977)
Samuel Stewart Witwer (20. oktober 1977)

Barndom og stort ønske

Samuel Stuart Witver (eller simpelthen Sam Witver) blev født i Chicago forstad den 20. oktober 1977. En dag tog hans forældre ham med på en udflugt til det berømte filmstudie Paramount Pictures. Der formåede lille Sam at kommunikere med en meget ung, men i sine år allerede berømte skuespiller Willie Wheaton. Efter denne korte samtale besluttede Witver bestemt, omend i en ung alder, selv at han ville vælge en skuespilkarriere.

Han fik sin grundskoleuddannelse på gymnasiet i Glenbrook, hvor han var regelmæssig ved lokale teaterforestillinger. Ud over sine skuespilklasser elskede Sammy musik og alt relateret til det - derfor blev han forsanger af amatorgruppen "LovePlumber". Fra den tidlige barndom var kreativiteten i Sams blod.

Før han flyttede til Californien (hvor han bor den dag i dag), deltog Sam på den berømte Juilliard School i New York.

Formålet med mit besøg i Californien var det samme ønske om at mestre kunsten at handle.

Længe ventet karriere

I dag er Sam Whitver 41 år, og for det meste er han kendt for adskillige episodiske optrædener i tv-serier.

Hans karriere begyndte med deltagelse i en reklame for basketballklubben "Chicago Bulls".

Derefter spillede Witver ikke lang tid i den engang meget populære tv-serie Ambulance (omend i kun en episode, mens hele det medicinske drama varede i 15 år).

Sam er en stor fan af science fiction, så det var en ære for ham at medvirke i det langvarige projekt Star Trek: Enterprise, selvom det bare var en episode.

Allerede i 2004 blev den 27-årige skuespiller en del af serien "Battlestar Galaktika" og spillede i den en vigtig karakter - løjtnant Alex Cuartararo. Et par år senere spillede birolle Sam Witver en anden lille rolle i ratingserien "Dexter's Justice".

I 2007 blev skuespilleren betroet rollen som Private Wayne Jessula i billetkontor-thrilleren "Mist", baseret på den samme navn skabelse af den store og forfærdelige Stephen King. Yderligere i hans portefølje er der værker i projekter som: "CSI: Crime Scene Investigation", "Smallville", "The Walking Dead" og "Once Upon a Time".

I tv-projektet "Being Human" fik Sam en af hovedrollerne, som han med succes klarede i tre år, mens serien kørte. Det viste sig, at Sam blev tv-skuespiller snarere end filmskuespiller. Han har over 20 roller i forskellige tv-projekter.

Witver bidrog blandt andet til udviklingen af spilbranchen. Sam gav udtryk for en af figurerne i Star Wars-videospillet. Desuden fik denne karakter (Galen Marek) også udseendet af en skuespiller.

Som nævnt ovenfor var Sam som barn glad for musik. Denne lidenskab resulterede i oprettelsen af gruppen "Crashtones", hvis eneste medlem faktisk er Witver. I 2006 blev gruppens eneste plade, "ColorfuloftheStereo", udgivet.

Personlige liv

Ser det ud til at se på denne sultne mand, kunne man tro, at der i denne persons personlige liv ikke er plads til nogen alene, for med et sådant udseende er der stor sandsynlighed for at blive snappet op blandt ensomme kvindelige hjerter. Imidlertid fører skuespilleren et meget hemmelighedsfuldt privatliv og taler ikke om det.

Anbefalede: