Dave Batista: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Dave Batista: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Dave Batista: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Dave Batista: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Dave Batista: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Video: Как получить огромные ноги и советы WWE | Ft. Дэйв Баутиста и Джо Беннетт 2024, April
Anonim

Dave Batista er en bryder, fighter, populær skuespiller, producent og bare en meget stor mand. Berømmelse bragte ham ikke kun kampe, men også sådanne film som "Riddick" og "Guardians of the Galaxy". Han vil ikke stoppe der, han fortsætter med at aktivt spille i forskellige film.

Skuespiller og fighter Dave Batista
Skuespiller og fighter Dave Batista

Dave blev født i anden halvdel af januar 1969. Hans fulde navn er som følger: David Michael Batista Jr. Født i Washington i en familie, der ikke har noget at gøre med biograf eller kamp. Mor var engageret i at opdrage børn, og min far arbejdede i en frisør.

kort biografi

Dave tilbragte sin barndom i et kriminelt område i byen. Han sagde i sine interviews, at flere mord fandt sted i nærheden af hans hus. Livet i et farligt område og farens afgang fra familien påvirkede Dave Batistas biografi. Da fyren var 13 år gammel, begyndte han at stjæle biler. Et par år senere fik han et job på en natklub som en bouncer. Jeg gav næsten alle pengene til min mor.

Skuespiller og atlet Dave Batista
Skuespiller og atlet Dave Batista

Han havde engang en alvorlig kamp med klienter. Som et resultat blev begge fyre, som Dave havde en konflikt med, alvorligt såret. For kampen blev Dave idømt fængsel. Straffen var betinget. For at bremse hans tendens til konflikt tænkte manden på en sportskarriere. Mest af alt kunne han lide at kæmpe uden regler. Derfor var valget indlysende.

Sportskarriere

Dave Batista gik ikke i gang med at bryde med det samme. Først trænede han hårdt. Ved at besøge gymnastiksalen forsøgte jeg ikke kun at blive stor, men meget stor. Som et resultat fik jeg 160 kg. Lykken smilede til Dave under et af de sportsudstillinger, han deltog i som tilskuer. Han henvendte sig til arrangørerne fra wrestling-verdenen for at tilbyde at underskrive en kontrakt. Som svar hørte jeg imidlertid et afslag. De sagde, at de ikke ville tage de første mennesker, de stødte på, til mesterskabet.

Daif Batista
Daif Batista

Dave mistede ikke modet. Han besluttede at gå gennem agenturerne. Jeg hørte dog afslag overalt. Derefter gik manden til træningslejr, hvor hans første demonstrationskamp fandt sted. Dommerne henledte opmærksomheden på den selvhævdende og magtfulde fighter. Han endte med at underskrive en kontrakt med Ohio Valley Wrestling. Derefter trådte han ind i ringen under pseudonymet Leviathan.

Efter flere slagsmål flyttede han til en anden organisation, hvor han allerede begyndte at konkurrere uden pseudonymer. Tilsluttet Evolution. I 2005 vandt han mesterskabet for første gang. For at få titlen måtte jeg gå ind i ringen mod Levesk flere gange. Naturligvis lykkedes vores helt at vinde begge kampe.

Derefter var der en diskvalifikation, flere mislykkede kampe. Men efter et par år genvandt Dave titlen. I 2008 modtog han en alvorlig skade, som han ikke kom ind i ringen i flere måneder. Efter hjemkomsten havde han flere succesrige kampe og blev igen Champion. Men derefter fulgte en skandale, hvorefter Dave opsagde sin kontrakt med WWE. Efter 3 år vendte han tilbage til ringen, men kunne ikke blive en mester, hvorefter han endelig trak sig tilbage fra WWE.

I 2012 havde Dave flere kampe i MMA. I debutkampen gik han mod Vince Lucero.

Succes inden for film

Debuten i biografen fandt sted i 2006. Dave blev inviteret til at skyde komedieprojektet "Strange Relatives". Rollen blev ikke stor. Han spillede en atlet. Derefter var der mindre roller i projekter som Smallville og Min søn, Min søn, Hvad har du gjort. Den første hovedrolle blev modtaget i filmen "House of the Rising Sun". Han spillede en tidligere politimand.

Populær skuespiller Dave Batista
Populær skuespiller Dave Batista

Derefter var der roller i sådanne filmprojekter som "The Scorpion King", "Iron Fist", "Riddick". Han blev dog en verdensberømt skuespiller efter frigivelsen af det fantastiske filmprojekt "Guardians of the Galaxy". Før publikum dukkede han op i form af Drax. Sammen med ham arbejdede Chris Pratt og Zoe Saldana på samme sted.

Dave Batista er ikke stoppet aktivt med at filme. Efter vagternes succes optrådte han i filmene "007. Spectrum "," Kickboxer "," Gates of Warriors "," Speed. Bus 657 "," Escape Plan 2 ". Disse film er blevet mindre succesrige. I 2017 steg Daves popularitet kun. Årsagen til dette var frigivelsen af den anden del af vagterne. Og et år senere optrådte han igen i form af Drax i filmen "The Avengers. Infinity War."

Livet fra sættet

Hvordan lever en skuespiller uden for arbejdet? Han kan ikke lide at tale meget om sit personlige liv. Hans første kone var Glenda. Børnene til Keilani og Athena blev født i ægteskabet. Forholdet faldt fra hinanden efter fødslen af den anden datter. Men Dave var ikke alene længe. I 1998 bliver han gift for anden gang. Angie Batista blev hans kone. Dette forhold varede indtil 2006. Da Dave blev 40, blev han bedstefar. Keilani fødte to børn.

Efter at have brudt op med sin anden kone forsøgte Dave at opbygge forhold til Melina Perez og Barbara Jean Blank. Begge piger var brydere. Romanerne varede dog ikke længe, ligesom forholdet til Rosa Mendes. Om et par år vil Dave gifte sig igen. Denne gang blev Sarah Jade hans valgte.

Der er en meget mærkelig hobby i en populær skuespiller og sportsmand. Han samler en samling af antikke madkasser lavet af metal. Den mest foretrukne vare var æsken, der blev frigivet tilbage i 1967. Denne madkasse indeholder et foto af den berømte filmkæmper Bruce Lee.

Konklusion

Dave handler meget. For ikke så længe siden var der en screening af Blade Runner 2049-filmprojektet. I det fantastiske bånd fik vores helt rollen som replikant. Sammen med ham arbejdede skuespillere som Ryan Gosling og Harrison Ford på skabelsen af billedet.

Dave Batista som Drax
Dave Batista som Drax

I den nærmeste fremtid vil han dukke op igen for publikum i form af Drax i det fantastiske filmprojekt "Avengers 4". Han vises også i actionfilmen Escape Plan 3.

Anbefalede: