Armie Hammer: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Armie Hammer: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Armie Hammer: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Armie Hammer: Biografi, Karriere, Personlige Liv

Video: Armie Hammer: Biografi, Karriere, Personlige Liv
Video: The Secret Life of Armie Hammer | Armie Hammer Private Lifestyle | Net worth, Family, Girlfriends | 2024, Kan
Anonim

For at opbygge en karriere som en succesrig skuespiller donerede han familievirksomheden. Denne vidunderlige kunstner har russiske rødder. Vi taler om en blåøjnet atlet med et charmerende smil og fremragende manerer - Armie Hammer. Han blev en succesrig skuespiller efter at have optrådt i filmen "The Social Network". Og actionfilmen "Agents A. N. K. L." gjort det endnu mere populært.

Skuespiller Armie Hammer
Skuespiller Armie Hammer

Armie Hammer blev født i sommeren 1986. Det skete i en familie, der ikke var forbundet med biograf. Min far ejede sin egen virksomhed, og min mor arbejdede i en bank. Skuespillerens fulde navn lyder således: Armand Douglas Hammer. Bedstemor er teaterskuespillerinde Olga Vadina. Og bedstefaren er en tycoon fra Odessa Julius Hammer. Skuespillerens familie har en ret interessant tradition. Alle mænd har en tatovering på armen - deres eget efternavn. Desuden er det skrevet på kyrillisk.

kort biografi

Indtil en alder af 7 boede skuespilleren, populær på det moderne stadium, i Los Angeles. Derefter var der et flytte til Caymanøerne, hvor hans far købte en villa. Han studerede på en privat uddannelsesinstitution. Skolen blev grundlagt af skuespillerens far. Armies barndom var interessant nok. Han tilbragte ikke hele tiden foran tv'et eller computeren, han sad ikke i telefonen i timevis. Sammen med sin bror foretrak de at klatre i træer, svømme og fange krabber.

Populær skuespiller Armie Hammer
Populær skuespiller Armie Hammer

Familien boede ikke længe på øen. Efter 5 år besluttede de at vende tilbage til Amerika igen. Det tog den fremtidige skuespiller et stykke tid at vænne sig til stress og jag i Los Angeles. Det var vanskeligt at tilpasse sig, fordi han ikke lyttede til sangene fra Nirvana-gruppen og ikke var fan af nogen baseballklub.

Han drømte om en skuespilkarriere siden barndommen. I skolen afsluttede han ikke sine studier, han besluttede at bruge al sin tid og opmærksomhed på at realisere sin barndomsdrøm. Forresten tænkte jeg først på at erobre Hollywood efter at have set filmen "Home Alone". Naturligvis fortalte han straks sine forældre om hans mål. Hans far håbede, at han med tiden ville opgive denne drøm. Men da Armie gik ud af skolen og nægtede at studere på et økonomihøjskole, indså hans forældre, at han ikke ville blive forretningsmand.

Imidlertid accepterede Armie stadig at gå på universitetet. Parallelt med dette deltog jeg i skuespilkurser. For ikke at være afhængig af sine forældre begyndte han at undervise børn i guitarundervisning. Da Armie stædigt bevæger sig mod sin drøm, betalte hans far stadig for kurserne.

Første succes i filmindustrien

Filmdebuten fandt sted i 2003. Hans tidlige roller var ikke vellykkede. Han optrådte hovedsageligt i mindre episoder af flerdelte projekter. Han medvirkede endda i filmen Desperate Housewives. Fatal Choice er det større projekt, hvor Armie Hammer optrådte.

Skuespiller Armie Hammer
Skuespiller Armie Hammer

Den første store rolle blev modtaget i en film kaldet "Billy. Tidlige år". Han dukkede op for publikum i skikkelse af en prædiker. Dette blev efterfulgt af flere flere roller i ikke alt for kendte projekter. Men takket være hans udholdenhed og professionelle tilgang til filmoptagelse medvirkede Armie stadig i en vellykket film.

Populære projekter

Den første rungende succes for den talentfulde skuespiller kom i 2010. Han blev inviteret til filmen "The Social Network". Og han spillede Armie af Winklevoss tvillingerne. Eksterne data hjalp med at få rollen. Direktøren ved støbningen bemærkede straks en slank blåøjet atlet og inviterede ham til sættet. Armie viste sig fra den bedste side.

På sættet gav han alt det bedste, opfyldte alle kravene fra instruktøren. Takket være dette gjorde han et uudsletteligt indtryk på ham. Rollen bragte popularitet. Armie blev endelig bemærket af fremtrædende direktører.

I 2011 blev den allerede berømte skuespiller inviteret til at skyde filmen "J. Edgar". Sådanne stjerner som Leonardo DiCaprio og Naomi Watts arbejdede sammen med ham om oprettelsen af projektet. Derefter var der en succesrig rolle i projektet "Snehvide. Dværgenes hævn. " I en sjov fortælling fik Armie rollen som Alcott. Han formåede at bevise for alle, at han ikke kun har et dramatisk talent, men også et komisk.

Den næste rolle var i filmen "The Lone Ranger". Selvom filmen ikke betalte sig, fik den talentfulde fyr en god oplevelse. Når alt kommer til alt arbejdede Johnny Depp selv med ham på samme sted. Armie fik en af hovedrollerne.

Armie Hammer og Henry Cavill
Armie Hammer og Henry Cavill

Verdensberømmelse bragte fyren hovedrollen i filmen af Guy Ritchie "Agents of ANKL". Ifølge Armie kom han til sættet ved et uheld. Jeg var tilfældigvis lige på det rette sted på det rigtige tidspunkt, takket være hvilken jeg fik rollen som KGB-agent. Hans mesterlige spil blev højt værdsat ikke kun af publikum, men også af kritikere.

Succes i det personlige liv

Hvordan lever en skuespiller, når du ikke hele tiden skal arbejde på sættet? I Armie Hammers personlige liv går alt godt. Hans kone hedder Elizabeth Chambers. Hvem der var romaner før hende - er ukendt.

Jeg mødte min fremtidige kone i 2008. Han så en pige på en tankstation og indså, at han altid havde drømt om hende. Uden unødig tøven nærmede han sig og sagde direkte om sine intentioner. Pigen værdsatte det ikke. Imidlertid gav skuespilleren ikke op. Som et resultat fik han sin måde. De begyndte at danse et år senere, og brylluppet fandt sted i 2010. Et par år senere havde de en pige. Det blev besluttet at navngive datteren Harper. I 2017 blev det andet barn født. Drengen hed Ford Douglas.

Armie Hammer med sin familie
Armie Hammer med sin familie

Armie Hammers kone er en tidligere model, kunstner og tv-præsentant. Sammen åbnede de deres eget bageri. Der er planer om at oprette et helt netværk af sådanne organisationer over hele landet. Elizabeth og Armie elsker udendørs aktiviteter. De cykler ofte og rejser.

Konklusion

Armie Hammer elsker sit arbejde. Han planlægger at blive gammel på sæt. Stjernefeber hos den talentfulde skuespiller blev skånet. Han er stadig en sjov fyr, der let interagerer med journalister. Det er kun at ønske ham succes i sin kreative karriere.

Anbefalede: