Sergey Gilev: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Sergey Gilev: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Sergey Gilev: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Sergey Gilev: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Sergey Gilev: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Как живёт Даниил Глейхенгауз - главный хореограф фигурного катания 2024, Kan
Anonim

Sergei Gilevs kreative karriere kan udelukkende ses som et eksempel på de ubegrænsede evner hos en begavet og målrettet person, der uden en dynamisk opstart var i stand til at realisere sig selv som en populær og efterspurgt filmskuespiller. Hans vej til sættet kan bestemt ikke kaldes traditionel, for før han kom ind i rammen, valgte han et helt andet erhverv for sig selv.

Skuespillerens klare ansigt
Skuespillerens klare ansigt

I øjeblikket er Sergei Gilev på toppen af sin kreative aktivitet. Og som skuespiller er han bedre kendt for et bredt publikum for sine filmværker i vurderingsfilmprojekterne "Ukendt", "Alt på én gang" og "Politimand fra Rublyovka i Beskudnikovo".

Biografi og kreativ karriere af Sergei Gilev

Den 12. oktober 1979 i Izhevsk i en familie langt fra kultur- og kunstverdenen blev den fremtidige filmskuespiller født. Fra barndommen viste drengen kunstneriske evner. Efter at have modtaget et certifikat for sekundæruddannelse gik han imidlertid på insistering fra forældre, der ønsker, at deres barn skulle modtage et "seriøst" erhverv, det lokale landbrugsakademi. Men efter et stykke tid skiftede han sit universitet til journalistik ved det russiske stats humanitære universitet, som han også snart forlod og realiserede sit sande kald inden for skuespil.

En skarp skæbneskift opstod, da Sergei Gilev gik for at erobre hovedstaden i vores moderland og tilmeldte sig den tyske Sidakov School of Drama. I 2102 dimitterede han med succes fra en teaterinstitution, og i 2014 tog han også Michelle Daners kurser i hovedstaden.

Nybegynderens teaterdebut fandt sted mens han stadig var studerende, da han gentagne gange dukkede op på scenen i forskellige episodiske roller. Og det første filmværk for Gilev gik ind i første linje i filmografien i 2013, da han handlede på scenen i filmprojektet "Alt på en gang", reinkarneret som en vejpatruljeofficer.

2017 viste sig at være frugtbart, da han blev inviteret til to projekter på én gang: detektivserien "Ukendt" og eventyrserien "Politimand fra Rublyovka i Beskudnikovo". På det sidste billede dukkede skuespilleren op på sættet i rollen som Vickis forlovede. Det er billedet af Oleg, der i dag kan betragtes som hans mest betydningsfulde rolle i biografen.

Sergei Gilevs sidste filmværk inkluderer hans rolle som terrorist i den fantastiske thriller Star Mind, instrueret af Vyacheslav Lisnevsky. Dette billede frigives på skærme i 2019. I det stjernede en indfødt fra Izhevsk sammen med sådanne skuespillere som Nikita Volkov, Ekaterina Kabak, Yegor Koreshkov, Alena Konstantinova og andre.

I øjeblikket er Sergei Gilev optimistisk med hensyn til fremtiden og er klar til at udvikle sin kreative karriere med fuldt engagement.

Kunstnerens personlige liv

Næsten intet er kendt om detaljerne i skuespillerens familieliv, da han ikke ønsker at give tematiske oplysninger til pressen. Det er klart, at han i dag lægger stor vægt på professionel aktivitet, som dog ikke gør ham til en eneboer på det romantiske område.

Anbefalede: