Hvordan Man Taler I Spillet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Taler I Spillet
Hvordan Man Taler I Spillet

Video: Hvordan Man Taler I Spillet

Video: Hvordan Man Taler I Spillet
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Spilverdenen er skabt af deltagerne selv. Det er normalt begrænset i tid og rum og beboes af forskellige tegn. RPG-figurer interagerer konstant med hinanden. Spillere skal tale på en måde, der gør det klart for alle, at han portrætterer en karakter og ikke sig selv. Det betyder ikke noget, om det er et live action-spil eller et online-spil. Det er bare, at der i live action-spillet er flere muligheder for kreativitet, herunder for "scenetale".

Hvordan talte din karakter til sine jævnaldrende?
Hvordan talte din karakter til sine jævnaldrende?

Instruktioner

Trin 1

Gå ud og se børnene spille rollespil. De gør instinktivt alt rigtigt. Spilverdenen har klare grænser for dem. Her portrætterer en dreng en sælger eller en astronaut, han prøver at tale med stemmen og intonationer af sin karakter - som han forestiller sig det. Han så faktisk sælgeren, han kan forestille sig ham bedre, derfor er billedet mere præcist. Men så blev barnet kaldt hjem - og han blev straks sig selv og taler med en anden stemme og med forskellige intonationer.

Trin 2

Udforsk plot af spillet. Normalt er det udviklet af en mester, der bestemmer de vigtigste historier og grundlæggende krav til karaktererne. Hvis dette er et spil baseret på et litterært værk, er din opgave noget forenklet. Bogen skal læses først og være særlig opmærksom på de detaljer, der er knyttet til din karakter. Hvem er han? Hvilke ord bruger han? Hvad er hans karakter? Med hvilke intonationer kan en sådan person tale?

Trin 3

Hvis du skal deltage i et historisk spil, skal du studere æraen ordentligt. Hvilken social klasse tilhører din karakter? Hvilke normer for etikette blev vedtaget på dette tidspunkt i denne cirkel? Hvordan talte din karakter til sine jævnaldrende, til kongen, til bønderne? Hvordan opførte han sig, da han kom i en uventet situation, hvor der kan være meget i spillet? At tænke igennem disse punkter er nødvendigt for både live action og online spil.

Trin 4

Det er bedre at lære ukendte ord, hvis nogen, på forhånd. Dette kan være navnene på bosættelser, våben, husholdningsartikler, og i et online spil er der også en særlig terminologi vedtaget mellem erfarne spillere. Selvfølgelig kan du lære det i processen, men så bliver det sværere at straks passe ind i spilverdenen.

Trin 5

Prøv at forestille dig dig selv som en karakter og sig et par sætninger foran spejlet. Selvfølgelig kan du muligvis ikke straks gå ind i rollen, fordi du har brug for den passende holdning, som normalt skabes af alle spillerne sammen. Men tænk over ordene og intonationer alligevel.

Trin 6

Under selve spillet skal du prøve at tale som karakteren til enhver tid skal tale. Hvis du bruger dine sædvanlige ord og taler med din sædvanlige intonation, betyder det, at du er ude af spillet. Gå ikke vild, selvom der sker noget uventet. Tilfældighed kan også være mesterens idé.

Trin 7

Vær ikke overrasket, hvis dit ordforråd i spillet er helt anderledes end normalt. Det skulle være sådan. Men du skal ikke fortsætte med at tale i det virkelige liv, som din spilkarakter gør. Folk omkring dig forstår måske ikke.

Anbefalede: