Hvad Betyder Navnet På Gruppen Bi-2?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Betyder Navnet På Gruppen Bi-2?
Hvad Betyder Navnet På Gruppen Bi-2?

Video: Hvad Betyder Navnet På Gruppen Bi-2?

Video: Hvad Betyder Navnet På Gruppen Bi-2?
Video: Власть (1 серия "Спасибо") 2024, April
Anonim

Bi-2 er et af de mest succesrige russiske bands i 2000'erne. Hun skylder sit udseende til to unge mennesker fra Hviderusland - Shura og Leva (rigtige navne er Alexander Uman og Yegor Bortnik).

Hvad betyder navnet på gruppen Bi-2?
Hvad betyder navnet på gruppen Bi-2?

Fra historien om gruppen Bi-2

Shura og Leva mødtes i 1985 i Minsk, hvor de begge studerede i Rond teaterstudie. Den fælles passion for musik bidrog også til fremkomsten af venskab. Shura studerede på musikskolen på det tidspunkt, og Leva skrev gode tekster. I august 1988 oprettede Shura sammen med andre musikere sit første rockband. Det blev oprindeligt kaldt "Brothers in Arms" og blev senere omdøbt til "Sandhedens kyst". Gruppen bestod af 15 personer, men sammensætningen var ikke stabil. På et tidligt tidspunkt i gruppens historie risikerede hverken Shura eller Lyova at optræde som vokalister. Shura spillede bas, og Leva skrev som før tekster.

Efter en ikke særlig vellykket optræden på en rockfestival i Bobruisk brød gruppen midlertidigt op, men allerede i august 1989 dukkede en ny gruppe op kaldet Bi-2 - forkortet "Sandhedens kyst - 2". Shura og Leva blev vokalister i den fornyede gruppe. Forresten var det på deres initiativ, at Bobruisk rockklub blev oprettet. Snart indspillede gruppen i hjemmestudier i Minsk deres første album, Forrædere til moderlandet, som dog aldrig blev frigivet.

I 1991 flyttede Shura og et år senere - og Lyova til Israel. Der fortsætter de med at optræde og indtager endda førstepladsen på rockfestivalen i Jerusalem. Deres fælles kreative aktivitet fortsatte i Australien, hvor Shura flyttede til at blive hos slægtninge (selvom Leva sluttede sig til ham kun 5 år senere). Det var der i Melbourne, at venner formåede at indspille et fuldt udbygget debutalbum fra Bi-2-gruppen.

På toppen af succes

Snart lærte fyrene, at deres sange blev aktivt spillet i luften på russiske radiostationer, og i 1999 ankom de til Moskva. Deres skæbne blev ændret af sangen "Ingen skriver til obersten." Faktum er, at det tiltrak Alexei Balabanovs opmærksomhed, der gjorde det til det vigtigste musikalske tema for filmen "Brother-2". Takket være filmens succes blev sangen straks et hit, og Bi-2 vågnede bogstaveligt talt berømt. Gruppens andet store hit er sangen "Silver", indspillet med en strygekvartet.

I fremtiden samarbejder fyrene aktivt og indspiller nye kompositioner med så populære grupper og kunstnere som "Spleen", "Chaif", Brainstorm, Yulia Chmcherina og Diana Arbenina. Deres albums "Meow kiss me" (2001) og "Foreign cars" (2004) sælges i enorme antal. I 2007 modtog Bi-2-gruppen de prestigefyldte MTV Russia Music Awards i kategorien "Årets bedste rockprojekt". I dag fortsætter den populære gruppe Bi-2 den aktive koncertaktivitet og arbejder på nye album.

Anbefalede: