Skamløs: Rollebesætningen Fra Den Populære Tv-serie

Indholdsfortegnelse:

Skamløs: Rollebesætningen Fra Den Populære Tv-serie
Skamløs: Rollebesætningen Fra Den Populære Tv-serie

Video: Skamløs: Rollebesætningen Fra Den Populære Tv-serie

Video: Skamløs: Rollebesætningen Fra Den Populære Tv-serie
Video: Shameless: The Real-Life Couples Revealed | ⭐OSSA 2024, Kan
Anonim

Den britiske tv-serie "Shameless", eller som den også kaldes "Shameless", dukkede op på skærmene i 2004. I flere år var han så glad for seerne derhjemme, at den blev forlænget i alt 11 sæsoner. Men serien fik verdensomspændende popularitet takket være den amerikanske tilpasning. Rollebesætningen spillede en væsentlig rolle i succesen for begge versioner af serien.

Billede
Billede

Hovedrollerne i den britiske original

Rollen som familiens leder, alkoholiker og parasit Frank Gallagher blev spillet af den berømte britiske film- og teaterskuespiller - David Trelffel.

Billede
Billede

Han blev født den 12. oktober 1953 i forstaden Manchester. David udførte sin første filmrolle tilbage i 1977 i filmen "Kiss of Death". Han deltog i Skamløs fra første til sidste ellevte sæson.

Den ældste datter til den uheldige far, Fiona, blev spillet af den britiske skuespillerinde Anne-Mary Duff. Denne lyse skønhed blev født i 1970. Ann-Marys forældre var af irsk herkomst. I 1994 begyndte hun at arbejde i teatret og spillede rollen som Natasha Rostova i produktionen af Krig og fred.

Billede
Billede

Hun debuterede på storskærmen i 1997. I 2009 modtog hun de prestigefyldte British Film and Television Academy Awards. Hun medvirkede i Skamløs i den første og delvis i anden sæson. Ifølge plottet forlod hendes heltinde med sin elsker til en anden by.

Støtteroller i den britiske version

Skuespilleren Jody Latham i serien spillede rollen som Philip Gallagher - en intelligent og ret succesrig teenager. Jody Lee Latham blev født den første dag i januar 1982 og begyndte sin skuespilkarriere som teenager i en alder af 16 år. Hans første job var rollen i handlingsfilmen "Policemen". I "Skamløs" spillede skuespilleren fra den første til den fjerde sæson, så ifølge plottet gik hans karakter for at studere på universitetet.

Kearns Gerard spillede rollen som den midterste søn i Gallagher-familien. Kearns blev født i oktober 1984 i England. Han debuterede som skuespiller i 2004. Samme år begyndte han at handle i showet "Skamløs". Ifølge plottet eksisterede Kearns 'karakter i serien indtil den syvende sæson. På trods af sin homoseksualitet begyndte Ian Gallagher at danse en pige fra den sjette sæson, og i den syvende løb han væk hjemmefra.

Rebecca Ryan er en britisk film- og teaterskuespillerinde. Hun blev født i 1991 i en familie med irske rødder. I lang tid var hun engageret i dans, i 1999 blev hun bemærket i flere teaterforestillinger. I 2002 debuterede hun på tv. I tv-serien "Skamløs" dukkede hun op fra den første sæson i form af den yngste af Gallagher-døtrene. Hun deltog i showet indtil den sjette sæson.

Billede
Billede

Rollen som Franks ekskone Monica Gallagher blev spillet af den britiske skuespillerinde Jane Annabelle Epsion. Den fremtidige skuespillerinde blev født i 1960. Siden 1988 har han spillet i forskellige mindre kendte tv-projekter. Hun fik reel popularitet takket være sit arbejde i tv-serien "Shameless". Annabeles karakter er Monica, der optrådte på showet fra den første sæson og varede indtil den ottende. Franks ekskone er biseksuel og mødes og bor sammen med en pige i løbet af handlingen.

Rollen som det yngste barn i familien Liam Gallagher i de tidlige sæsoner blev spillet af Joseph Fernis. Fra den tredje sæson til den ottende spillede Johnny Bennet rollen som en sort dreng, hvis biologiske far er Frank. På tidspunktet for optagelsen var skuespilleren kun 7 år gammel. At arbejde for skamløs er hans første virkelige oplevelse inden for biograf, og det er værd at bemærke, at han var meget succesrig.

Amerikansk tilpasning

Rollen af Frank Gallagher, lederen af den uheldige familie, i den amerikanske version af tv-serien "Shameless" blev prøvet af den berømte Hollywood-skuespiller William Macy. Den fremtidige skuespiller blev født i 1950 i en militærpilots familie. Han begyndte sin kreative aktivitet i 1971 og optrådte i teatret. Debutfilmarbejde - rollen som Will Beagle i 1978-filmen "The Awakening Land". Undervejs blev han fjernet i andre projekter med arbejde i "Skamløs". Hans sidste arbejde er filmen "The Parking Lot", hvor han også er instruktør.

Billede
Billede

Den ældste datter Fiona spilles af en skuespillerinde og sanger, populær blandt unge mennesker, Emmy Rossum. Hendes skuespilkarriere, Emmy, begyndte i 1996, da hun spillede rollen som Luanna i tv-filmen "Grace and Glory". I alt har den unge skuespillerinde mere end tredive værker i film og tv. I 2007 udgav hun sin debut og indtil videre det eneste album med sine egne sange.

Jeremy Allen White er en lovende amerikansk skuespiller. Blev født i 1991 i byen New York. Han begyndte sit arbejde i biografen med filmen "Beautiful Ohio" i 2006. Han medvirkede i spillefilmen "Tolv" og en sarkastisk parodi på de populære film "Film 43". Men Jeremys største popularitet blev bragt af rollen som Philip Gallagher i projektet "Skamløs".

Rollen som den midterste søn af familien i den amerikanske tilpasning blev spillet af den unge og talentfulde skuespiller Kamera Riley Monachen. Født den 16. august 1993 i Santa Monica. Han begyndte at spille i film i 2002 og har i sine 25 år haft en god bagage med værker (ca. 40 værker i film, tv-serier og tegnefilm). Foruden Skamløs medvirkede hun også i tv-serien Gotham og Street of Mercy. På trods af at han i serien spiller en homoseksuel, i livet positionerer han sig selv som heteroseksuel.

Emma Kinney spillede rollen som den yngste af Franks døtre, Debbie Gallagher. Da hun optrådte i serien, havde pigen allerede lidt erfaring i biografen. I dag er showet "Skamløs" hendes vigtigste arbejdssted. Serien blev faktisk et udgangspunkt for hende takket være rollen som Debbie, hun blev kendt ikke kun i USA, men også uden for landet.

Billede
Billede

Rollen som Franks kone Monica Gallagher i den amerikanske "Shameless" blev spillet af Chloe Webb, en berømt amerikansk skuespillerinde. Først dukkede op på skærmene i 1982 i tv-serien "Remington Steel". Selvom tilpasningen fortsætter med at blive sendt og er blevet fornyet til endnu en sæson, endte Webb med at filme den i 2016. I historien døde hendes karakter Monica Gallagher.

Den yngste amerikanske Gallagher blev spillet af fire forskellige børn på forskellige tidspunkter. Først var de Blake Johnson og Brennon Johnson, og senere blev de erstattet af Brendan og Brenden Sims.

Tilpasning af "Skamløs" i Rusland

Showet i Storbritannien og USA viste sig at være så succesfuldt, at russiske producenter heller ikke kunne passere denne kendsgerning. I 2016 blev den russiske version af Skamløs annonceret på NTV-kanalen. Serien blev fuldstændig "russificeret" og sendt i september 2017. På trods af succesen med udenlandske versioner mislykkedes den russiske skamløse bogstaveligt, kun en sæson af showet blev filmet og vist.

Hovedrollen til familiens far, Gosha Gruzdev, blev spillet af den ærede kunstner for den russiske føderation Alexei Shevchenkov. Han er kendt af seeren for sin rolle som en tilbagevendende tyv i den actionfyldte serie “Taiga. Survival Course”og arbejde i“Soldier's Decameron”. Shevchenkov medvirkede også i serien "Return of Mukhtar" i lang tid. I 2018 var NTV-tv-kanalen vært for premieren på Copper Sun-serien, hvor Alexei spillede rollen som Ensign Danilych.

Billede
Billede

En anden berømt skuespiller Andrei Chadov deltog i serien. I serien spillede han rollen som Denis, Katyas kæreste, den ældste datter af Gosha Gruzdevs uheldige far. Det er svært at bringe arbejde i denne serie til Andreys aktiv så vellykket. En mislykket serie og en næsten episodisk rolle kan ikke sammenlignes med Chadovs meget mere slående roller.

Lille kendte skuespillere deltog også i den russiske version af Skamløs: Victoria Zabolotnaya spillede rollen som Katya, den ældste datter, Konstantin Davydov spillede den ældste søn, Eldar Kalimulin spillede rollen som den mellemste søn, Kira Fleischer spillede rollen som yngste datter, og Arseny Perel fik rollen som den yngste søn.

Anbefalede: