Sådan Spiller Du Sange Af Ranetki På Guitaren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Sange Af Ranetki På Guitaren
Sådan Spiller Du Sange Af Ranetki På Guitaren

Video: Sådan Spiller Du Sange Af Ranetki På Guitaren

Video: Sådan Spiller Du Sange Af Ranetki På Guitaren
Video: Lær At Spille Guitar | Lektion 1 | - Fingerstilling + Plekter + Temaer 2024, Kan
Anonim

Når du kan lide en kunstner, vil du hente hans sange på et musikinstrument, og det er helt normalt. Du vil altid have dine yndlingsmelodier med dig, udføre dine yndlingssange med venner og samtidig demonstrere dine evner i at spille guitar, klaver eller andet instrument.

Sådan spiller du sange af ranetki på guitaren
Sådan spiller du sange af ranetki på guitaren

Instruktioner

Trin 1

Dybest set betyder det ingen forskel, hvilken kunstners sange du skal spille på guitaren. Det kan være Scorpions, det kan være "Disco Crash", det kan være "Ranetki". Der er kun en handlingsalgoritme. Først skal du lære at spille guitar på en eller anden måde, hvilket i sig selv ikke er let. Og du skal starte med enkle akkorder, mens sange kan have meget mere komplekse akkorder. Derfor er du muligvis ikke i stand til at spille dit yndlingshit på guitaren i den første lektion. Men fortvivl ikke: enhver læring går fra enkel til kompleks, og snart vil de sværeste akkorder virke enkle for dig.

Trin 2

Når du har tilstrækkeligt mestret kunsten at spille guitar - lært at spille akkorder, barre, lært nogle af de mest populære ordninger udenad - så vender din vej til Internettet, hvor du skal finde akkorder til dine yndlings Ranetok-sange. Husk, at disse ordninger kan gives i forskellige taster, og i en nøgle vil det være praktisk for dig at synge sange i en anden - ikke særlig. Du vil lære at spille, men hvad er meningen med at spille, hvis du ikke kan synge? Overvej derfor straks tonehøjden på din stemme. Hvis du aldrig har deltaget i korsangtimer eller praktiseret vokal, kan det være svært for dig at gøre dette. Jo mere du træner, spiller og synger, jo klarere bliver det for dig, i hvilken nøgle du skal kigge efter akkorder.

Trin 3

Selvfølgelig er dette et stort plus, hvis du har en musikalsk uddannelse, i det mindste et par klasser i en musikskole. I dette tilfælde vil det være meget lettere for dig at forstå tasterne, akkorder, og dit øre vil være mere eller mindre veluddannet. Men hvis du ud fra al den musikalske læsefærdighed kun kender "gør, re, mi, fa, sol, la, si", så vil du ikke skade i det mindste et overfladisk bekendtskab med terminologien, inklusive navne på akkorder.

Trin 4

Endelig kan enhver sang udføres med brute force og brute force. Det er nemmere at spille ved at kæmpe: for at være brutal kræfter har du brug for en vis manuel fingerfærdighed, som tilvejebringes enten af en musikalsk baggrund (for eksempel du spillede klaver) eller naturlig evne. Kamp kræver på den anden side tæt fastspændte strenge og en klar strejke på strengene. For at få strengene til at lyde resonant, skal du slå dem med dine neglespidser. Hvis du vil have dem til at lyde sløvere, skal du røre ved dem med fingerspidserne. Det samme rytmiske mønster kan du kopiere direkte fra kunstneren. Det er godt, hvis der samtidig er en ven ved siden af dig, der ved, hvordan man spiller guitar og hjælper dig med at vælge en kamp. En følelse af rytme vil også være meget nyttigt. Slå først rytmen med din hånd eller fod, flet ind i den, væn dig til den, lad den lyde i dit hoved. Så bliver det lettere for dig at udføre det på guitaren.

Anbefalede: