Hvordan Man Syr Et Goblin-kostume

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Syr Et Goblin-kostume
Hvordan Man Syr Et Goblin-kostume

Video: Hvordan Man Syr Et Goblin-kostume

Video: Hvordan Man Syr Et Goblin-kostume
Video: Clash of Clans Goblin Costume Makeup Clash Royale 2024, Kan
Anonim

Hvert barn ser frem til en festlig maskerade, hvor han vil demonstrere sine egne talenter, og det er i din magt at hjælpe dit barn med at se bedst ud på maskeraden - som du ved, er det vigtigste ved en sådan ferie et karnevaldragt, og alle vil huske barnet, hvis det er klædt i en original og et lyst kostume af Leshy.

Hvordan man syr et goblin-kostume
Hvordan man syr et goblin-kostume

Er det nødvendigt

  • - grønt og brunt stof
  • - gitter,
  • - kunstskind,
  • - garn,
  • - grene,
  • - blade,
  • - knapper.

Instruktioner

Trin 1

Til en sådan dragt skal du fremstille bukser, en hættetrøje, en hat, bastsko og halvhandsker. Et blødt og voluminøst jordagtigt grønligt brunt stof eller mesh af samme skygge er et passende materiale. Du kan også bruge faux pels, stofrester og garn, trægrene og blade, knapper og andre dekorative genstande. Brug brunt strik til at sy en hat.

Trin 2

For at komme i gang skal du sy en simpel hættetrøje, hvis mønster inkluderer en rektangulær hylde, ryg og to ærmer. Skær hættetrøjeens bagside længere end fronten, og skær den nederste kant af ærmerne foran og bagpå med en frynser. Sy halsen på den syede hættetrøje med en grov garn over kanten med håndsømme.

Trin 3

Pynt hættetrøjen med ægte eller kunstige blade, sy trægrene til den. Sy et bælte ud af kunstige blade. Efter at have taget målinger fra barnet, skal du skære detaljerne af fremtidige bukser på stoffet og sy dem og skære kanterne med frynser. Indsæt elastikken i bæltet. Klip firkantede pletter ud af stoffet i en anden farve og sy dem på bukserne i hånden.

Trin 4

Lav nu en hat til Lesha - sy et stykke jersey i et rør, og saml det derefter i højden. Fold over toppen af røret, og forneden manchetten. Skær rørets nederste kant med en lang fryns, så hætten på bagsiden har en længere fryns.

Trin 5

Tous dit barns hår og fix frisøren med lak, og tag en hat på toppen. Til gamle handsker skal du skære fingrene af og derefter skære stoffet i strimler og sy striberne over enkle hjemmesko og efterligne vævet af fibre i bastsko. Fuldfør kostumet med brun og grøn makeup.

Anbefalede: