Hvordan Man Laver Et Ur, Der Kører I Den Modsatte Retning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Ur, Der Kører I Den Modsatte Retning
Hvordan Man Laver Et Ur, Der Kører I Den Modsatte Retning

Video: Hvordan Man Laver Et Ur, Der Kører I Den Modsatte Retning

Video: Hvordan Man Laver Et Ur, Der Kører I Den Modsatte Retning
Video: Bliv Hell's Childs barnepiger! Radio Demons søn har forårsaget rædsel på jorden! 2024, Kan
Anonim

Nogle gange er det så rart, når man kan joke med nådesløs tid. Anti-ur eller omvendt ur er en god forebyggelse mod stereotyp tænkning. Og selvom ingen endnu har været i stand til at opfinde en tidsmaskine, er det muligt at skabe illusionen om "omvendt tid".

Hvordan man laver et ur, der kører i den modsatte retning
Hvordan man laver et ur, der kører i den modsatte retning

Men du kan ikke vende tiden tilbage …

Uret går baglæns er fantastisk. Mange mennesker vil gerne gå tilbage for at rette fejl, tage en anden beslutning og tage en anden vej i livet. Forskere-teoretikere foreslog, at hvis du går tilbage til fortiden, vil der forekomme unikke ændringer i menneskekroppen: stemmen, hårfarven vil ændre sig. Absolut alt kan ændre sig op til en persons køn. Mennesker, der studerer timelige anomalier, hævder, at den ydre lighed mellem mennesker også er et trick af tiden. Uanset hvilken retning timeviseren går, går tiden, og den kan ikke returneres.

Vi laver anti-ur

Så tag et almindeligt kinesisk vækkeur. Du kan også købe en separat sats fra en håndværksbutik. Fjern den dekorative taske fra vækkeuret. Husk at fjerne batteriet, hvis der er noget. Fjern de to hjul, der bevæger pilene. Fjern hænderne selv: sekund, minut, time og for at indstille alarmen. Husk at huske pilens rækkefølge for yderligere at forenkle samleprocessen. Tag papirurets ansigt af, men smid det ikke væk. Det vil stadig være nyttigt.

Vend mekanismen. På bagsiden skal du finde håndtaget, der slår uret fra TIL "til" / FRA "fra". Flyt armen til positionen ON. Fjern forsigtigt dækslet fra mekanismen.

Husk placeringen af bevægelsen, inden du fortsætter til næste trin. Brug et kamera for ikke at blive forvirret. Efter at have fotograferet kan du sikkert fjerne hjulene, tage spolen og kernen ud. Pas på ikke at rive ledningerne.

Vend kernen og sæt spolen i igen. Dette er hovedprincippet i uret omvendt. Udskift nu kernen. Hvis det ikke er inkluderet (et lignende problem kan opstå, fordi kernen blev vendt om, og hvor den stumpe vinkel var, nu er den skarp), skal du bare justere plastikfoden til kernens størrelse med en kontorskniv. Saml mekanismen. Og glem ikke at sætte batteriet i igen.

Om urskiven

Du bruger ikke længere den gamle, klassiske urskive i sådanne ure, da tiden allerede går baglæns. Det vil sige, når hænderne peger mod klokken to, vil de pege på elleve osv. Det er her, du kan bruge din kreativitet og dine egne ideer. Tegn, lav et originalt urskive. Du kan bruge ethvert materiale ved hånden til dette. For eksempel en vinylplade. Uret, hvis hænder går i den modsatte retning, bliver en usædvanlig udsmykning af interiøret og understreger individualiteten af ejeren af huset.

Anbefalede: