Hvordan Og Hvor Meget Gauguin Solntsev Tjener

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Hvor Meget Gauguin Solntsev Tjener
Hvordan Og Hvor Meget Gauguin Solntsev Tjener

Video: Hvordan Og Hvor Meget Gauguin Solntsev Tjener

Video: Hvordan Og Hvor Meget Gauguin Solntsev Tjener
Video: Playrust adventures: Fighting Russian mafia 2024, Marts
Anonim

Tv-programmer, hvor Gauguin Solntsev deltager, fører ratings, antallet af deres synspunkter på Internettet anslås til millioner. Hvor meget tjener en chokerende stjerne? Hvilke andre indtægtskilder supplerer Gauguin Solntsevs budget?

Hvordan og hvor meget Gauguin Solntsev tjener
Hvordan og hvor meget Gauguin Solntsev tjener

Gauguin Solntsev kan med rette betragtes som en mester, en guru af chokerende. Ethvert tv-program med hans deltagelse, selv et low-rating talkshow, bliver til det lyseste skuespil. Og dette "talent" bringer showman en enorm indkomst. Gauguin er i toppen af de bedst betalte russiske stjerner. Hvordan gør han det? Hvad mere og hvor meget tjener han?

Gauguin Solntsev - hvem er han, og hvor er han fra?

Den fremtidige stjerne af den uhyrlige Gauguin (Ilya) Solntsev blev født i Moskva i begyndelsen af december 1980. Drengen blev født af ikke helt velstående forældre, de drak, faren slog ofte sin mor. Som et resultat gik familien i opløsning, barnet var ikke nødvendigt af hverken faren eller moderen, og han blev ført "til uddannelse" af de pårørende på fars side - tante og bedstemor.

Kvinderne elskede lille Ilya, de forsøgte at give ham alt det bedste, efter deres bedste evne. Da de vidste, at eleven drømmer om en skuespilkarriere, idet de ser, at han har et lyst talent, forsøgte de på enhver mulig måde at udvikle ham i denne retning. Ud over gymnasiet deltog Ilya i en musikskole, sang i et kor.

Billede
Billede

Gauguin kunne ikke komme ind på et specialiseret universitet for et budgetsted, og der var simpelthen ingen penge til betalt uddannelse. I nogen tid måtte han beskæftige sig med netværksmarkedsføring, så det lykkedes ham at få et sted at indvarsle et af Moskva-teatrene. Og dette sted blev en slags billet for ham til kunstens verden. Ilya Solntsev formåede endda at blive en skuespillelærer på en af skolerne for unge skuespillere. Kollegaer bemærkede hans professionalisme, evne til at komme sammen med anklagerne.

Er Gauguin Solntsev en freak eller en talentfuld skuespiller?

Tålmodighed, hårdt arbejde, talent - disse karakteregenskaber hjalp Gauguin Solntsev "med at gøre sig selv." Få mennesker ved, at der under dække af uhyrlighed er et fremragende skuespiltalent. Fyren forstod, at specialuddannelse er nødvendig for karriereudvikling, han arbejdede hårdt, og til sidst samlede han det nødvendige beløb til at betale for undervisning ved GITIS, hvor han kom ind og uden problemer.

Billede
Billede

I denne periode arbejdede Gauguin Solntsev som en entertainer, en assisterende præsentant i et populært tv-program, men han ville have mere. Forsøg på at udføre solo bragte ikke det ønskede resultat, og så gjorde han det umulige - han tiltrak opmærksomhed ved hjælp af et lyst og skandaløst billede. Gauguin Solntsev dukkede op ved optagelsen af et af tv-programmerne i et billede, der grænser op mellem Dracula og Merlin Manson. På sættet udbrød en skandale, den unge skuespiller blev kaldt en "dæmon", programdeltagerne krævede, at han blev eskorteret ud og ikke fik lov til at flyve. Der var en skandale, men det var ham, der hjalp Gauguin Solntsev med at vinde popularitet.

Teater Gauguin Solntsev

Skandalen gjorde Gauguin opmærksom på, tilbød at deltage i tv-programmer faldt bogstaveligt talt henholdsvis på ham, og hans indkomst steg. Derefter besluttede Solntsev at gøre en anden drøm til virkelighed - at åbne sit eget teater. I midten af 2000'erne lykkedes det ham at gøre det.

Gauguin Solntsev præsenterede sit projekt - Moskva-teatret "Absurd" - for offentligheden som et "fremmed teater", et rædselsteater, der forsikrede potentielle tilskuere, som ærede og folkelige skuespillere ville spille på scenen.

Billede
Billede

Teaterkritikeren af den "gamle skole" blev oprørt over den allerførste forestilling i teatret "Absurd", men også dem, der beundrede det. Gauguin Solntsev opnåede, hvad han ønskede - han var igen på avisens sider, en skandale flammede op omkring ham igen, hans vurderinger sprang op til himlen igen.

Legesedlen fra Moskva-teatret "Absurd" er ret omfattende - det inkluderer over 30 produktioner. Det er næsten umuligt at købe billetter, på teatrets officielle hjemmeside er der altid en note modsat hver forestilling -”billetter udsolgt”. Og dette er en succes - omend skandaløs, omend ikke attraktiv for alle, men succes.

Hvordan og hvor meget tjener den skandaløse Gauguin Solntsev?

Den chokerende stjernes indkomst suppleres ifølge medierne fra flere kilder - betaling for deltagelse i talkshows og betydningsfulde forestillinger, ture, forestillinger i Absurda Theatre ved private begivenheder, indkomst fra at se videoer med hans deltagelse på YouTube.

I aviser og på internettet vises publikationer ofte, at Gauguin Solntsev bogstaveligt talt er vokset med gæld, at han lever for en andens regning. Men enhver finansanalytiker vil bekræfte, at det simpelthen er umuligt at leve så luksuriøst som Gauguin gør ved at bruge andres penge. De prangende tøj til stjernen alene koster mange penge, og det er simpelthen umuligt at købe sådant tøj på markedet.

Billede
Billede

Antagelser om, at Gauguin prøvede rollen som gigolo ved at gifte sig med en ældre velhavende dame, blev ikke bekræftet. Journalistiske undersøgelser og vidnesbyrd fra kære for et par mennesker er blevet en bekræftelse på, at den nyoprettede kone til Solntsev er en simpel skuespillerinde. Han klædte sig, tog til plastikkirurger, tog kvinden Gauguin Solntsev til udlandet til de bedste resorts for egen regning med sine egne penge.

Billede
Billede

Er ægteskabet mellem Gauguin Solntsev en anden slagsmænds forsøg på at tiltrække opmærksomhed og hans bedste skuespil? Eller har Gauguin endelig fundet sin lykke, omend med en langt fra ung kvinde? Det er usandsynligt, at Solntsev selv vil give sandfærdige svar på disse spørgsmål. Men han opnåede igen et bestemt mål - de skriver om ham i medierne, hele udgaver af top-tv-shows er igen dedikeret til ham og hans kæreste, de taler om ham, de er interesserede i ham. Og dette er succes igen!

Anbefalede: