Hvordan Man Tegner En Bil På Papir

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Bil På Papir
Hvordan Man Tegner En Bil På Papir

Video: Hvordan Man Tegner En Bil På Papir

Video: Hvordan Man Tegner En Bil På Papir
Video: hvordan tegner man en bil / hvordan man tegner en bil 2024, April
Anonim

Nogle gange i vores liv er der situationer, hvor det simpelthen er nødvendigt at gøre noget, som du slet ikke ved, hvordan man gør. Tegn f.eks. En bil på papir. Det vil ikke være svært for nogen at forestille sig en bil i deres sind. Hvad med at tegne det med en blyant? Faktisk, og det er slet ikke svært. Både en voksen og et barn kan skildre en bil på papir.

Oftest tegner drenge biler på papir
Oftest tegner drenge biler på papir

Er det nødvendigt

  • - papir
  • - blyant
  • - viskelæder

Instruktioner

Trin 1

Det første skridt er at tegne selve bilen. Det er simpelt. Den består af to figurer. Bunden er et langt rektangel. Øvre - en trapezform placeret på rektanglet omtrent i midten af dens øvre side.

Trin 2

Dernæst skal du tilføje dele, der er meget vigtige for bilens hjul. De kan afbildes som to cirkler på undersiden af et langt rektangel i lige store afstande fra dets sider. I midten af bilens hjul skal du tegne endnu en cirkel. Nu har hjulene dæk.

Trin 3

Det næste skridt i at tegne en bil på papir er billedet af bilvinduerne. Der er kun to af dem. Det er lige så let at tegne dem som at beskære pærer. Dette er to identiske trapezoider placeret inde i maskinens øverste del.

Trin 4

Det er tid til at tilføje forlygter til bilen - to små rektangler på siderne og et par kofangere - små firkanter også placeret på siderne af bilen.

Trin 5

Nu skal dørene føjes til bilen (et par parallelle linjer, der deler det nederste hovedrektangel). Derudover er vi nødt til at tilføje "vinger" over hjulene på den trukkede bil. Og den sidste detalje, som ingen bil kan klare sig uden, selvfølgelig, rattet. På billedet kan det afbildes som en lille oval i bilens forrude. Forresten er det rattet, der bestemmer, hvor bagsiden er, og hvor foran bilen tegnet på papir.

Trin 6

Alle unødvendige linjer i billedet skal fjernes med et viskelæder.

Trin 7

Som det viste sig, er det slet ikke svært at tegne en bil på papir.

Anbefalede: