Sådan Udstyres En Fiskestang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udstyres En Fiskestang
Sådan Udstyres En Fiskestang

Video: Sådan Udstyres En Fiskestang

Video: Sådan Udstyres En Fiskestang
Video: Sådan fisker du med BOMBARDA 2024, April
Anonim

Det ser ud til, at fiskeri er en meget simpel hobby, og der er ikke noget kompliceret ved det. Faktisk er der mange finesser i denne sag. Herunder skal du udstyre stangen korrekt, fordi din fangst afhænger af riggen. Selv den dyreste stang med den forkerte rig vil ikke give dig held og lykke med at fiske.

Sådan udstyres en fiskestang
Sådan udstyres en fiskestang

Er det nødvendigt

  • Fiskestang
  • Fiskesnøre
  • Sinker
  • Flyde
  • Krog

Instruktioner

Trin 1

I begyndelsen skal du beslutte, hvilken slags fisk du planlægger at fange på fiskeri. Rigningen af fiskestangen afhænger direkte af dette.

Trin 2

Derefter skal du forberede udstyr til en bestemt fisk under hensyntagen til dens anslåede vægt, fordi linjens tykkelse og krogenes størrelse afhænger af dette. Det er nødvendigt at lægge alt grej inden for gåafstand, så det er praktisk at udstyre fiskestangen. Vi har brug for: en stang, en rulle, en fiskesnøre, en svømmer, et sæt synke, en krog.

Trin 3

Du skal vikle linjen på spolen. Derefter er en linjesnor fastgjort til stangen. Enden på linjen trækkes gennem ringene på stangen (hvis stangen er skridsikker, skal linjen kun føres gennem den øverste ring) og trækkes ud til et niveau lige under rullen.

Trin 4

Så fastgør vi svømmeren til fiskelinjen. Hvis svømmeren er igennem, skal du bare føre fiskelinjen igennem den og rette den. Konventionelle flydere er fastgjort med specielle propper. Flådens farve påvirker kun din opfattelse af bidet. Men valget af materiale og størrelsen af flyderen skal behandles mere seriøst. Jo mindre fisken er, eller jo mere forsigtig dens bid er, jo mere følsom og lettere skal flyderen være.

Trin 5

Derefter fastgør vi en krog til enden af fiskelinjen. Krogstørrelsen afhænger også af den forventede fisk. Under alle omstændigheder skal krogen være skarp, så der ikke er nogen stødende sammenkomster.

Trin 6

I slutningen skal du losse tacklingen. For at gøre dette skal du vælge et sæt sænke, den sænke, du har brug for efter vægt, og fastgøre den mellem krogen og linjen, så svømmeren synker i vandet med to tredjedele. Ved at tilføje og fjerne blyvægte kan du opnå nøjagtigt denne vægt. Det er bedre at lægge fiskestangen direkte på dammen.

Trin 7

Det sidste trin i at rigge din stang er at sætte lokkemaden. Så snart agn eller agn er tilsluttet, kan stangen betragtes som udstyret og helt klar til fiskeri.

Anbefalede: