Interessante Fakta Fra Paul Walker's Liv

Interessante Fakta Fra Paul Walker's Liv
Interessante Fakta Fra Paul Walker's Liv

Video: Interessante Fakta Fra Paul Walker's Liv

Video: Interessante Fakta Fra Paul Walker's Liv
Video: PAUL WALKER'S PERSONAL GT-R 2024, April
Anonim

Paul Walker var en af de mest efterspurgte amerikanske skuespillere. Han er kendt for mange fra filmene "Fast and Furious", "White Captivity", "13th District: Brick Mansions". Men Pauls liv var ikke begrænset til film. Nogle interessante fakta om den allerede afdøde skuespiller.

Interessante fakta fra Paul Walker's liv
Interessante fakta fra Paul Walker's liv

Paul Walker er en berømt amerikansk skuespiller. Hovedberømmelsen blev bragt til ham af hovedrollerne i den berømte serie af film "Fast and Furious" Paul havde en passion for racing ikke kun på showet, men i det virkelige liv. I uheld døde Paul Walker den 30. november 2013 i en bilulykke i en racerbil. Før det formåede han stadig at medvirke i Fast and Furious 7 og District 13: Brick Mansions, som blev frigivet i 2014 og 2015 efter skuespillerens død. Disse film blev mindet om den afdøde stjerne. Et par interessante fakta om Paul Walker's liv vil give en bedre idé om denne skuespiller.

1. Pauls stjerneliv begyndte meget tidligt og hovedsagelig takket være hans mor, som var en model. To år gammel spillede Paul i en reklame for bleer, og så var der mange andre skyderier, først i reklamer og derefter i tv-serier.

2. I en alder af 13 spillede Paul sin allerførste filmrolle. Det var filmen Monster in the Closet.

3. Pauls idol var Jacques-Yves Cousteau, og hvis ikke for hans svimlende skuespilkarriere, ville Paul måske også være blevet havbiolog.

4. Paul drømte om at spille rollen som Anakin Skywalker fra Star Wars, men han blev ikke godkendt.

5. I 2001 blev Paul optaget på listen over de smukkeste mennesker i verden.

6. Siden barndommen var Paul glad for sport og havde endda et lilla bælte i den brasilianske Jiu-Jitsu.

7. Paul blev inviteret til at spille rollen som Johnny Storm i filmen "Fantastic Four", men han afviste invitationen.

8. Paul har altid elsket at køre hurtigt og har konkurreret i serien Redline Time Attack.

9. Han var glad for at surfe, og han var i stand til at demonstrere sine evner i filmen "Welcome to Heaven!", Hvor han og Jessica Alba spillede hovedrollerne.

10. Paul udførte velgørenhedsarbejde, donerede penge til de trængende og deltog i sådanne møder. Da han kom tilbage fra et sådant velgørenhedsmøde, kom Paul og hans ven i en bilulykke, deres bil brændte, venner kunne ikke komme ud af det, og de døde begge.

Anbefalede: