The Incredible Hulk: Skuespillere Og Roller

Indholdsfortegnelse:

The Incredible Hulk: Skuespillere Og Roller
The Incredible Hulk: Skuespillere Og Roller

Video: The Incredible Hulk: Skuespillere Og Roller

Video: The Incredible Hulk: Skuespillere Og Roller
Video: Captain America: Civil War Trailer 2, 10 steps BEHIND THE SCENES kid deadpool | SuperHeroKids BTS 5 2024, April
Anonim

The Incredible Hulk er en film fra 2008, der blev en del af Marvel Cinematic Universe. Efter frigivelsen af The Hulk i 2003 købte Marvel Studios rettighederne til karakteren, instruktør Louis Leterrier omarbejdede den fuldstændigt, og den berømte Zach Penn skrev manuskriptet.

"The Incredible Hulk": skuespillere og roller
"The Incredible Hulk": skuespillere og roller

Funktioner ved skabelse

Wikipedia, Kinomania og Kinopoisk hævder enstemmigt, at The Incredible Hulk blev udgivet i 2008, og plakaten angiver også denne dato, men faktisk blev filmen, der blev filmet i Toronto, fuldstændig færdig i 2007. Imidlertid opstod kontroverser om længden af filmen. Skaberne af superheltens actionfilm måtte beslutte, hvilke materialer der skulle gå i den endelige version, og som et resultat blev 70 minutters materiale ikke inkluderet i billedet, hvilket blev en velkommen tilføjelse til karakterens fans.

Absolut alle musikalske kompositioner blev skrevet af Craig Armstrong, en skotsk komponist, og kontrovers fortsætter stadig omkring filmens soundtrack. Nogle kritikere betragter ham som "den dummeste i Marvel-biografens historie", mens andre tværtimod mener, at soundtracket fortjener glæde. To diske med kompositioner fra The Incredible Hulk kan købes separat fra selve maleriet.

Billede
Billede

Plot af filmen

Dette billede er hverken en efterfølger eller en genindspilning af The Hulk, udgivet i 2003. Dette er en uafhængig historie om omdannelsen af en almindelig fyr til en legendarisk superhelt, inkluderet i det generelle Marvel-univers. Hovedpersonen, Bruce Banner, bliver uvilligt marsvin i et videnskabeligt eksperiment for at producere supersoldater. "Behandlet" af gammastråling, Bruce går på flugt og ønsker kun én ting - at lære at kontrollere det grønne monster i sig selv. I hans fodspor er Emil Blonsky, en ambitiøs kriger, der til sidst forvandlede sig til et Hulk-lignende væsen, og Thaddeus Ross, Bruce's mangeårige fjende.

Hovedroller

Edward Norton

Billede
Billede

Norton, kendt af seeren for sit fremragende arbejde i de berømte film "Red Dragon", Fight Club "," The Illusionist "og andre, en tre gange Oscar-nomineret, spillede rollen som Bruce Banner selv og hans monstrøse inkarnation. Forresten viser billedet fra filmen, at karakteren er alvorligt forskellig fra den "originale" Hulk fra 2003.

Edward Norton er en velkendt filantrop i sit hjemland. Han er skuespiller, instruktør, producent, redaktør og kameramand. Edward blev født i 1969 i Boston, dimitteret med en bachelorgrad fra Yale University, var aktivt involveret i teatralske aktiviteter. Han debuterede på skærmen i 1996-filmen Primal Fear, hvor han spillede en fremragende sociopatisk fange, som han for første gang blev nomineret til en Oscar for. Der er mange gode værker på hans konto.

Sammen med sin kone Shauna Robertson grundlagde Norton CrowdRise, en velgørenhedsorganisation inden for e-handel, der Crowdsourced donationer til forskellige samfundsprojekter og velgørende projekter.

Tim Roth

Billede
Billede

Den britiske instruktør og skuespiller Tim Roth behøver ingen særlig introduktion, han har længe været en filmlegende. En nær ven af Tarantino, han har optrådt i næsten alle hans film, men Roths egen karriere skinner også med stort arbejde. I The Incredible Hulk legemliggjorde han Emil Blonsky og hans anden inkarnation, et ondt og grusomt monster kaldet Vederstyggeligheden.

Tim blev født i London i 1961, i familien til en kunstner og en journalist, efter skoletid studerede han for at være billedhugger ved Camberwell Art School i London. Han fik sin filmdebut i det sociale drama "Made in Britain" af den britiske instruktør Alan Clarke med en 16-årig skinhead i hovedrollen, der konstant gør oprør mod samfundets normer. På grund af Tim Roth mere end 90 skuespilværker og to film, hvor han fungerede som instruktør.

William Hurt

Billede
Billede

William McCord Hurt er en amerikansk skuespiller i filmteamet, der skildrer general Thaddeus Ross, Bruces gamle fjende. William blev født i Washington i 1950 i en diplomatisk familie, studerede skuespil i den britiske hovedstad og fik derefter et job på scenen på et af New Yorks teatre.

Han fik sin filmdebut med hovedrollen i den fantastiske film "Other Persons" fra 1980. William blev straks populær, da han dygtigt legemliggjorde psykologisk komplekse billeder på skærmen. Højdepunktet i hans karriere kom i midten af 80'erne og begyndelsen af 90'erne, da Hurt modtog en Oscar for sin rolle som homoseksuel i 1985-filmen Spider-Woman Kiss. Skuespilleren har mere end halvtreds værker og flere prestigefyldte filmpriser.

Mindre tegn

Filmens heltinde, Betty Ross, blev udført af en tidligere amerikansk model og nu en skuespillerinde, datter af den berømte musiker Liv Tyler. Hun blev født i 1977 i New York, i en alder af 14 begyndte hun sin modelkarriere, debuterede i 1994-filmen Silent Fight og blev berømt som skuespillerinde efter at have spillet Erlonds datter Arwen i den episke Ringenes Herre. Liv har to børn og bor i øjeblikket i London.

Den skurke Samuel Stearns blev spillet af Tim Blake Nelson, en berømt amerikansk manuskriptforfatter, instruktør og skuespiller. Nelson blev født i 1964, en arvelig jøde med en fremragende uddannelse inden for klassisk litteratur, musik og kunst. Han begyndte sin skuespilkarriere i Nora Efrons 1992-film This is My Life. Siden da har han deltaget i filmen og voiceover af mange filmværker. Bor i New York med sin kone og tre børn.

Billede
Billede

Tony Stark vises i et par skud af slutningen af filmen, spillet af den originale kunstner Robert Downey Jr. Født i 1965 er skuespilleren kendt af det indenlandske publikum for sin rolle som "Iron Man", men eksperter betragter ham som den lyseste rolle i en anden film - billedet af Charlie Chaplin i 1993-filmen instrueret af Richard Attenborough blev fejlfrit legemliggjort af Robert.

Dr. Leonard Samson blev portrætteret af den amerikanske komiker Ty Burrell, der er mest kendt for sin rolle som Phil Daphne i American Family comedy-serien. Skuespilleren blev født i 1967 i Oregon, siden han barndom drømte om en fodboldkarriere, men i ungdomsårene ændrede fyrens prioriteter sig, og han søgte til University of Theatre and Arts, som han dimitterede med en bachelorgrad. Han optrådte først i biografen i 2001, og for "Family" vandt han to "Emmy" på én gang.

Den store kvinde Kathleen Sparr blev spillet af en skuespillerinde, som der er overraskende lidt information om på Internettet. Christina Cabot er datter af en musiker og skuespillerinde, født i 1969 med en teateruddannelse. I dag er Christina en talentfuld lærer, der underviser i fremtidige teater- og filmstjerner. Hun er gift med filmfotograf Charles Conyers, og parret har to børn.

Billede
Billede

Den solide general Joe Greller blev spillet af Peter Mensah, født i 1959, en canadisk sort skuespiller med en kærlighed til teater og kampsport. Det var disse sysler, han tilbragte sit liv. Generelt er Mensa en ekstremt alsidig person. Han praktiserer medicin, spiller basketball, beskæftiger sig med miljøproblemer, underviser i lov, blev prototypen for karakteren af computerspillet Dead Space. Hver dag læser hans fans interessante nyheder om deres idol, der lever et travlt liv for en moderne omsorgsfuld person og kun skriver de varmeste anmeldelser om ham.

Ejeren af pizzeriaet, Bruce Stanley Liebers assistent, blev spillet af Paul Sols, en anden canadisk skuespiller født i august 1930. I løbet af sin karriere optrådte Paul sjældent på skærmen, så at sige "i kødet", som en stemmeskuespiller og ofte optræder som vært for forskellige shows. Men i The Incredible Hulk kunne seerne se denne veteran old-school skuespiller. Han arbejdede på den originale 60'ers Spider-Man animerede serie og er Bunny Cowens fætter.

Anbefalede: