Sådan Lærer Du At Spille Den Klassiske Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Spille Den Klassiske Guitar
Sådan Lærer Du At Spille Den Klassiske Guitar

Video: Sådan Lærer Du At Spille Den Klassiske Guitar

Video: Sådan Lærer Du At Spille Den Klassiske Guitar
Video: Lær At Spille "Midsommersangen" (Shu-Bi-Dua) På Guitar 2024, Kan
Anonim

Den klassiske guitar er et instrument for eliten. Dette skyldes særegenhederne i dens detaljer, måder at spille og udføre på. I modsætning til almindelig guitar kræver klassisk guitar stor evne til musik og genre for at spille. Det kan ikke spilles af berømte musikere. Denne guitar er lavet til sjælen. Hvis du vil og vedvarer, kan du lære at spille den klassiske guitar om et par måneder.

Sådan lærer du at spille den klassiske guitar
Sådan lærer du at spille den klassiske guitar

Instruktioner

Trin 1

Mestre den klassiske guitarists siddeposition. Først og fremmest har du brug for en lille støtte til dit venstre ben. Sid derefter på en stol og spred dine ben. Hakket i guitarlegemet skal hvile på din venstre fod. Din højre fod skal støtte den anden side af guitaren. Selve værktøjet skal drejes 45 grader i forhold til gulvet. Dette holder indstillingspindene i skulderhøjde. Støttens højde til venstre ben vælges individuelt. Det skal svare til ca. 10-15 centimeter.

Trin 2

Begynd at lære noter på guitaren. Arrangementet af toner på guitaren er som følger:

1 streng: ikke fastspændt streng E, fastspændt ved første bånd "F", ved tredje bånd "G", ved femte bånd "A", ved syvende bånd "B", den ottende "C", den tiende "D ".

2. streng: ikke fastspændt streng noten "B", fastspændt på den første bånd "C", på den tredje "D", den femte "E", den sjette "F", den ottende "G", den tiende "A".

3 streng: ikke fastspændt streng G, fastspændt på den anden bånd "la", på den fjerde "s", på den syvende "d", den niende "e", den tiende "fa".

4. streng: ikke fastspændt streng "D", fastspændt på anden bånd "E", på den tredje "F", på den femte "G", på den syvende "A", den niende "B", den tiende "C ".

5. streng: ikke fastspændt streng noten "A", fastspændt på den anden bånd "B", på den tredje "C", på den femte "D", på den syvende "E", på den ottende "F", på tiende "G".

6. streng: en ikke-fastspændt streng er noten "E", fastspændt på den første bånd "F", på den tredje "G", på den femte "A", på den syvende "B", på den ottende "C", på den tiende "D".

Trin 3

Lær at spille noter. For at gøre dette skal du holde den tilsvarende streng nede. Strengene på en klassisk guitar er nylon, og halsen er bred, så det er mere praktisk at placere fingrene. I denne henseende kan en sådan guitar ikke spilles ved at slå. Så snart du lærer at spille toner, skal du begynde at lære skalaen. Den består af successive noter: do, re, mi, fa, sol, la, si. Spil de relevante bånd og strenge på din guitar. Fremskynd tempoet i spillet over tid.

Trin 4

Gå videre til at lære at spille. Den vigtigste metode er arpeggio. I hverdagen kaldes det "buste". Essensen ved at spille på denne måde er at spille strengene med fingrene. Strengene kan plukkes sekventielt, den ene efter den anden, eller i en bestemt rækkefølge. Hver finger trækker en streng. Bliv ikke vant til at sprænge helt med den ene finger. Den mest almindelige arpeggio (otte-tone) er som følger: bas, 3-2-3-1-3-2-3.

Trin 5

Begynd at spille stykkerne efter noder. På denne måde kan du få erfaring og hurtig udførelse. Ethvert stykke på guitaren kan repræsenteres ikke kun med akkorder, men også med noter. Køb speciel litteratur, eller søg på Internettet. Øv hver dag i 3-4 timer, og om et par måneder vil du flyde klassisk guitar.

Anbefalede: