Return Of Mukhtar-2: Skuespillere Fra Serien

Indholdsfortegnelse:

Return Of Mukhtar-2: Skuespillere Fra Serien
Return Of Mukhtar-2: Skuespillere Fra Serien

Video: Return Of Mukhtar-2: Skuespillere Fra Serien

Video: Return Of Mukhtar-2: Skuespillere Fra Serien
Video: ¿Alp Navruz Ayça Ayşin Turan vive enamorado? 2024, Kan
Anonim

I 2004 dukkede serien "The Return of Mukhtar" på russiske tv-skærme, som var meget glad for en uerfaren tv-seer. Det næste år modtog serien sin logiske fortsættelse "The Return of Mukhtar-2" og varede i mange år. Serien skylder blandt andet sin popularitet til en velvalgt rollebesætning.

"Return of Mukhtar-2": skuespillere fra serien
"Return of Mukhtar-2": skuespillere fra serien

En detektivplot, en fremragende trænet hund i centrum af plottet og selvfølgelig en vidunderlig rollebesætning - serien om Mukhtar kunne ikke fejle. Og hvis mere end 10 hunde spillede hovedrollen i en servicehund, skiftede næsten ikke skuespillerne, der legemliggjorde deres yndlingsfigurer på skærmen.

Medvirkende

Alexander Nosik

Den berømte skuespiller har spillet i mere end 40 film og tv-serier til dato. Nosik skylder sin succesrige karriere og berømthed rollen som politibetjent og også ejeren af Mukhtar, det var dette arbejde, der gjorde skuespilleren berømt.

Billede
Billede

Efter at have forladt serien medvirkede han i andre, ikke mindre berømte tv-projekter: "Hunt for Red Manchurian", "Revenge", "Beekeeper" og andre. Han fortsætter aktivt med at arbejde på teatrets scene. Siden 2011 har han organiseret mesterklasser i skuespil. I slutningen af 2015 overtog han formand for velgørenhedsorganisationen Indifference. Nej”, som har specialiseret sig i at hjælpe børn i nød.

I kunstnerens personlige liv raser rigtige lidenskaber - han boede i et civilt ægteskab tre gange og registrerede engang officielt ægteskabet, men dette reddede ham ikke fra sammenbruddet af en anden familie. Desuden er Alexanders tidligere piger venner, men han er stadig alene. Næse har ingen børn.

Nizovoy Viktor Alekseevich

Hædret kunstner i Den Russiske Føderation siden 2005. Han fik sin filmdebut i 1999 i serien Detective Dubrovsky's Dossier. I The Return of Mukhtar begyndte han at handle fra den første sæson som en kollega og nær ven af karakteren Alexander Nosik.

Billede
Billede

I løbet af plottet steg han til rang af kaptajn. I 2007 forlod han projektet. Han er i øjeblikket en førende skuespiller på Maly Theatre og fortsætter også aktivt med at arbejde på sættet. I 2017 blev tegneseriefilmen "The Grandmother of Easy Behavior" udgivet, hvor Nizovoy spillede den russiske oligark.

Volkov Alexander Gennadievich

Ganske velkendt indenlandsk skuespiller. Han debuterede i 2003 med hovedrollen i tv-projektet "My Prechistenka". I "Mukhtar" spillede han rollen som Maksim Andreevich Zharov, som blev den nye ejer af Mukhtar. Ifølge plottet havde han rang af seniorløjtnant og steg til rang af kaptajn. Erfarne kærlighedsfølelser for Elena Brusnikina (karakteren af Alla Kovnir).

Pavel Mikhailovich Vishnyakov

Lille kendte hviderussiske skuespiller. Han debuterede på scenen i teatret i 1999. Siden 2003 har han spillet i tv-serier, hovedsageligt i cameoroller. I serien "Return of Mukhtar-2" begyndte at deltage i den femte sæson. Det er sjovt, men han erstattede Alexander Volkov i rollen som Zharov. Med fremkomsten af en ny skuespiller ændrede den gamle karakter lidt sin biografi og fortsatte med at leve på tv-skærme med et andet ansigt. Ifølge plottet har Zharovs kærlighedspræferencer ændret sig, nu er han ikke forelsket i Elena, men med Katya. Søster Julia blev føjet til listen over slægtninge.

Billede
Billede

I forskellige årstider blev rollen som Zharov også spillet af Alexei Shutov og Vladimir Feklenko. Heltenes præferencer ændrede sig, nye slægtninge og kærlighedsaspirationer dukkede op. Zharov blev endelig trukket tilbage fra serien i den tolvte sæson, ifølge plottet gik han til Krim, da hans kæreste Anastasia blev gravid.

Kvindelige roller

Anna Kovnir

Debut af skuespillerinden født i 1975 i biografen fandt sted i 2001 i den lille kendte film "Parisian Antiquary". Tre år senere blev pigen inviteret til audition for Mukhtar's tilbagevenden, producenterne værdsatte talentene til den håbefulde skuespillerinde og godkendte Anna til en af hovedrollerne. I serien optræder Anna som kaptajn for OVD og datter af en indflydelsesrig general; hun er også chefen for helten, Alexander Nosik.

Billede
Billede

I serien arbejdede Kovnir i fire sæsoner indtil 2007. Efter "The Return of Mukhtar" spillede Anna med i forskellige tv-projekter i flere år, og siden 2012 er hun helt stoppet med at arbejde som skuespillerinde. En talentfuld kvinde koncentrerede al sin styrke i personlig kreativitet, hun skriver musik og komponerer sange, synger også, elsker at tegne og bruger al sin fritid til sin mand og søn.

Oksana Stashenko

En af de mest "stjernelige" repræsentanter for rollebesætningen af "Return of Mukhtar-2". Oksana Stashenko er en velkendt (og hædret siden 2009) russisk teater- og filmskuespillerinde. Hun deltog i serien fra den første sæson til den tiende. Oksanas karakter er Zhannetta Petrovna Selskaya, en retsmedicinsk ekspert med rang af major. Hun var forelsket i Stas Ilkovsky, begyndte senere at mødes med Sadovsky, og i den ottende sæson blev de gift. Jeannette fulgte Sadovsky til Skt. Petersborg i den tiende sæson.

Billede
Billede

Ud over at arbejde i film er skuespillerinden Oksana Stashenko aktivt involveret i musik, udfører sine egne sange og udgiver album. For nylig har hun arbejdet i tv som præsentator. Oksana er også aktivt involveret i velgørenhedsarbejde: hun arrangerer forskellige begivenheder og begivenheder for forældreløse.

I løbet af sin lange karriere medvirkede Oksana Stashenko i mere end 90 film, i 2012 udgav hun sin første bog. Fra 2007 til i dag har han optrådt og indspillet sine egne sange; Stashenko har fem nummererede album.

Mindre roller

Moiseev Alexey Valerievich

Russisk teater- og filmskuespiller. Først optrådte på skærme tilbage i 1990 i filmen "Attention: Witches!". Kunstneren har mere end tredive værker i film og tv-shows. Han arbejdede hos Mukhtar i ni år. For første gang i billedet af Alexey Samoilov dukkede seniorløjtnant og operatør op i projektets tredje sæson. I midten af den tolvte sæson gik Moiseyevs karakter til en forfremmelse. Skuespilleren fortsatte selv med at arbejde i en anden, ikke mindre berømt tv-serie "The Traffic Lights Family", og medvirkede også i det populære NTV-projekt "Trace".

Voevodin Alexander Mikhailovich

Berømt sovjetisk og derefter russisk skuespiller. I 2003 modtog han æresbetegnelsen Honored Artist of the Russian Federation. Voevodins filmkarriere begyndte i 1968 med en rolle i spillefilmen "Doctor Vera". I "Mukhtar's tilbagevenden" medvirkede han fra den første sæson i rollen som chef for Department of Internal Affairs, hvor handlingen finder sted. Han rejste sig fra oberstløjtnant til oberst. I den ellevte sæson gik han på pension.

Alexander Voevodin er også involveret i dubbing af udenlandske film og forskellige animationsprojekter. Den berømte skuespiller har mere end 40 værker i tegnefilm og 38 film dubbing i sin bagage.

Billede
Billede

Konstantin Yakovlevich Kostyshin

Berømt ukrainsk skuespiller. Siden 1991 har han arbejdet i teatret for drama og komedie og fik sin filmdebut i midten af halvfemserne. Han fik en rolle i filmen "Love Island". I "Mukhtar" dukkede hans karakter op i anden sæson - ekspert Innokenty Stepanovich Sadovsky. Han arbejdede i serien indtil den tiende sæson, hvor Sadovsky ifølge plottet forlod sin egen politiafdeling og flyttede til Skt. Petersborg.

Astakhov Valery Anatolievich

Populær ukrainsk skuespiller og tv-præsentant. I 1998 modtog han titlen Honored Artist of Ukraine. Først optrådte på skærmen i 1999 i filmen "Bourgeois fødselsdag". Takket være sit arbejde i "Return of Mukhtar-2" fik han berømmelse blandt det russiske publikum.

I serien optrådte han i den tredje sæson: i rollen som distriktet Dyatlo Viktor Petrovich. I historien trak han sig tilbage med rang af kaptajn i den tiende sæson.

Nutid

I den nuværende rollebesætning er der næsten ingen tilbage, der begyndte at handle i dette langsigtede projekt. Nu deltager Artem Osipov, Nikita Kratovich, Vasily Antonov, Svetlana Bryukhanova såvel som mange andre og velfortjente, og kun voksende stjerner fra russisk biograf. Serien har vundet mange priser og (som ikke kun kan behage fans), ser det ud til at overleve nogen af de mest langsigtede projekter fra russisk tv.

Anbefalede: