Hvordan Man Lærer At Tegne Slotte

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Tegne Slotte
Hvordan Man Lærer At Tegne Slotte

Video: Hvordan Man Lærer At Tegne Slotte

Video: Hvordan Man Lærer At Tegne Slotte
Video: Lær hvordan man tegner et diamant slot 2024, Kan
Anonim

Tegning af slotte er meget interessant. Ved hjælp af billedet af paladset kan du dekorere et dekorativt panel eller væggen i et barns værelse. Landskabet med et smukt eventyrslot giver interiøret et romantisk udtryk.

Hvordan man lærer at tegne slotte
Hvordan man lærer at tegne slotte

Er det nødvendigt

  • - papir;
  • - blyant
  • - viskelæder.

Instruktioner

Trin 1

Vælg den ønskede låsestørrelse. Du kan markere de ekstreme punkter i billedet med noter på arket. Brug en lineal og en blød blyant for at holde låsen pæn og dens konturer jævne og klare.

Trin 2

Tegn bygningens vægge som et stort vandret rektangel. Tegn lodrette rektangler til sidekanterne, som bliver vagttårne. I middelalderlige slotte var tårne placeret i alle hjørner af forsvarsmuren. Dette arrangement gjorde det muligt at se den fremrykkende fjende på lang afstand.

Trin 3

Slottårnene er formet som en cylinder. Du kan skildre bygningens rundhed ved hjælp af korrekt placerede skygger. På den øverste kant af tårnene tegner du firkantede stenpartier. Brug skakrogenformen som et eksempel.

Trin 4

Føj endnu et tårn til midten af billedet. Bunden af tårnet skal være skjult af en mur. Desuden skal dette tårn være større og højere end vagtpost. Det er ikke nødvendigt for hende at tegne defensive tandhjul på bygningens øverste kant.

Trin 5

Fuldfør billederne af alle tårnene med gavletag. Hvis du tegner et eventyrslot, kan du strække tagene på tagene op ganske kraftigt. Dette giver billedet et tegneserieagtigt udseende. Pynt toppen af tagene med tynde viftende flag.

Trin 6

Selv en beskyttet bygning som et slot har vinduer. Men de er små og smalle. Tegn dem som aflange buer. Jo færre vinduer du tegner, jo mere utilgængeligt ser dit palads ud.

Trin 7

Lav en stor bueformet port midt på væggen. Fyld den resulterende form med et par lodrette linjer. Dette markerer brædderne eller jernstængerne, hvorfra porten er lavet.

Trin 8

Fyld det indre rum på væggene og tårnene med et murstensmønster. For at gøre dette skal du tegne lige rækker af små rektangler.

Anbefalede: