Hvordan Man Tegner En Guitar Med En Blyant Trin For Trin

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Guitar Med En Blyant Trin For Trin
Hvordan Man Tegner En Guitar Med En Blyant Trin For Trin

Video: Hvordan Man Tegner En Guitar Med En Blyant Trin For Trin

Video: Hvordan Man Tegner En Guitar Med En Blyant Trin For Trin
Video: Lær at tegne minion trin for trin 2024, April
Anonim

Den trinvise tegneteknik er god, idet den tillader selv en uerfaren kunstner hurtigt at få et resultat. Du kan undvære de komplekse konstruktioner, der er nødvendige for en akademisk tegning. Kunstneren undersøger objektet, deler det mentalt i dele af en simpel form og skildrer hvert fragment i rækkefølge. På denne måde kan du også tegne musikinstrumenter. For eksempel en guitar.

Vælg en blød blyant
Vælg en blød blyant

Hvad består den af?

Når man ser på guitaren, vil man se, at den består af en krop, der normalt ligner et stiliseret nummer 8 og en lang, lige hals. Der er et rundt stik på guitarens krop. Strengene er fastgjort til stativet (på et plan ligner det en strimmel). Halsen har et hoved. Hvis du forestiller dig, at guitarens fremspring på et plan, vil hovedstammen fremstå som et parallelogram eller en strimmel, der strækker sig fra halsen i en stump vinkel. Efter at have analyseret "naturen" på denne måde kan du trygt begynde at tegne.

Hvor skal man begynde?

Når du tegner i etaper, kan du begynde at tegne et objekt fra ethvert fragment. I dette tilfælde er det mere praktisk at starte med sagen. Læg arket vandret. Træk en lige linje - aksen i en vinkel på ca. 45 ° til arkets underside. Det er nødvendigt for at få den tegnede guitar til at virke symmetrisk. Marker længden af kroppen på denne linje. Tegn tallet 8 mellem mærkerne, hvis smallere og kortere del støder op til halsen. Figur 8 skal være let asymmetrisk. Halvdelen, der er længere væk fra seeren, synes snævrere og kortere. Perspektivlovene skal overholdes i trin-for-trin tegning. Rundt trækulet mellem øjerne og fjern de krydsende linjer. Du har nu omridset af det øverste dæk.

Hals og roset

Tegn en roset omtrent midt på dækket. Dette er en cirkel. Hvis du ser det fra en bestemt vinkel, ser det ud som en oval. Ligesom i tilfældet virker den fjerne del lidt smallere og kortere end den, der er tættere på seeren. Angiv retningen på gribebrættet - det er bare en lige linje, der løber parallelt med aksen. Tegn hovedets omrids i en vinkel på ca. 135 ° i forhold til nakken.

Boks

Guitaren er ikke et fladt instrument; det har lydstyrke. Derfor skal du tegne et sidedæk. Fra hjørnerne af bunden af figur otte, sænk lodret lodret ned. De, der passerer tættere på seeren, har samme længde. Den vinkelrette, hvorfra guitaren har et hak, bliver lidt kortere. Forbind enderne af disse linjer med en glat kurve parallelt med dækkets konturlinie. Tegn et stativ på selve dækket - to striber, der løber parallelt med midterlinjen.

Volumen og skygger

Når du ser nærmere på stikkontakten, vil du se, at du gennem den kan se bunden af guitaren samt bestemme tykkelsen på toppen. Alt dette kan formidles i figuren. Tegn en bue parallelt med omridset af rosetten på den del, der er tættere på halsen. Forbedre linjerne på stativet - det kan f.eks. Være trapezformet. Du kan lade det være rektangulært, men så skal du tegne en linje i midten, parallelt med de lange sider, men ikke nå de korte.

Endelig gengivelse

Tegn halsen. Tegn en anden konturlinje parallelt med den første. Tegn bånd på tværs - linjer vinkelret på konturlinjerne. Tegn en anden cirkel omkring rosetten. Tegn strengene - lange, lige linjer, der strækker sig fra stativet til halsen. Overfør volumen med chiaroscuro (du kan skygge rillen med en blød blyant eller lave en plet og derefter male den).

Anbefalede: