Hvordan Man Laver Et Papjuletræ

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Papjuletræ
Hvordan Man Laver Et Papjuletræ

Video: Hvordan Man Laver Et Papjuletræ

Video: Hvordan Man Laver Et Papjuletræ
Video: Temafilm om papir for indskolingen 2024, Kan
Anonim

Et håndlavet juletræ kan selvfølgelig ikke erstatte en levende gran fuldt ud, men ved hjælp af et sådant tilbehør kan du dekorere et festbord eller give det som en souvenir til nytår. Du kan lave et juletræ af forskellige materialer, herunder pap.

Hvordan man laver et papjuletræ
Hvordan man laver et papjuletræ

Er det nødvendigt

  • - tyk pap
  • - lineal
  • - blyant
  • - maskeringstape, gul eller grøn
  • - saks;
  • - lim;
  • - dekorative elementer (glitter, regn, juletræspynt, perler, rhinsten osv.).

Instruktioner

Trin 1

For at lave et juletræ er det bedre at bruge tyk pap, der er skåret fra kasser fra store husholdningsapparater eller almindeligt pap, prælimet i 2-3 lag. Brug en blyant og en lineal til at tegne konturerne af et fremtidigt juletræ med tre nålerækker og et stativ i bunden (længden skal falde sammen med den sidste nålerække) på et kartonark. Vi skærer det tilsigtede emne ud og laver en anden nøjagtig den samme form ved at bruge den første som en stencil.

Trin 2

På en af emnerne markeres en afskåret linje med en blyant fra midten af stativet til halv længden i en vinkel på 90 grader. Vi gør det samme med den anden figur, det er kun nødvendigt at tegne en linje fra midten af kronen og nøjagtigt til midten af længden.

Trin 3

For at give pap et mere attraktivt udseende, lim de udskårne figurer på alle sider med maskeringstape i lysegul farve. Kartonen kan om ønsket indsættes med farvet papir eller tape i grønt, rødt eller gult.

Trin 4

Når begge emner er klistret over, er det nødvendigt at forbinde dem til en enkelt struktur ved at indsætte to håndværk i hinanden (rille i rille), så der opnås en firesidet gran.

Trin 5

Vi behandler hver kant af et hjemmelavet juletræ med lim, hvorpå vi derefter limer nytårsglitteret.

Trin 6

Når limen er helt tør, kan du gå videre til den sidste fase - indretningen af nytårs skønhed. Vi hænger julekugler på kroge på den, gennemborer pap med dem, lim rhinsten, perler, pailletter og dekorerer træet med regn eller serpentin.

Anbefalede: