Hvordan Man Laver En Kunstig Bonsai

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Kunstig Bonsai
Hvordan Man Laver En Kunstig Bonsai

Video: Hvordan Man Laver En Kunstig Bonsai

Video: Hvordan Man Laver En Kunstig Bonsai
Video: Hvordan man laver en stenhave 2024, April
Anonim

Kunsten at dyrke prydbonsai-træer øger antallet af fans og tilhængere hvert år. Hvis du også beslutter at prøve din hånd til at dyrke og skabe bonsai, så hjælper denne instruktion dig med at forstå forviklingen og fortælle dig, hvor du skal starte.

Hvordan man laver en kunstig bonsai
Hvordan man laver en kunstig bonsai

Instruktioner

Trin 1

Find en passende beholder. For at opretholde et præsentabelt udseende er det bedst at vælge en gryde, der ikke er mindre smuk og passer ind i "følget" af bonsai. Du kan lave det selv eller købe det i en blomsterbutik. Sørg for, at det er dybt nok og har store afløbshuller. Hvis din bonsai skal have en lille græsplæne, skal vand bruges meget og ofte, så god dræning er meget vigtig.

Trin 2

Tag jorden op. Dette burde være det bedste land, du kan finde i butikken. Selv hvis du planter et kunstigt træ i stedet for et rigtigt træ, vil god jord være praktisk, når du dyrker mos på sten og græs. Husk at et lille træ med afskårne nedre grene ikke er et kunstværk i sig selv. For at gøre billedet endelig komplet skal du ikke skimme på en pose god jord.

Trin 3

Beslut dig for et træ. Det kan være en særlig træart, opdrættet til bonsai eller dekorative muligheder. Ficus, når man klipper de nedre blade og når man begrænser væksten, er fremragende til sådanne formål. Dens rødder er vævet omkring sten, som giver dig mulighed for at dyrke det ikke i en gryde, men på en stenet klippe i landet eller i en have. Den næste mulighed vil være mindre besvær i fremtiden, men det vil kræve noget designinput.

Trin 4

Find en gren, der er tyk og snoet nok til at ligne et rigtigt træ. Tør og mal med den ønskede farve for et realistisk look. Lav blade af mat tykt papir og tråd, og giv din trægren liv. Brug lidt fantasi, så får du et originalt og levende slutresultat.

Anbefalede: