Hvordan Man Laver En Garnisonhætte Af En Avis

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Garnisonhætte Af En Avis
Hvordan Man Laver En Garnisonhætte Af En Avis

Video: Hvordan Man Laver En Garnisonhætte Af En Avis

Video: Hvordan Man Laver En Garnisonhætte Af En Avis
Video: Lev med tidligere mongolske MC Int. Før Lil Dave 2024, April
Anonim

Letvægts hatte er behagelige under forskellige forhold for at beskytte hovedet. Dette kan være beskyttelse mod sollys for at undgå overophedning af hovedet eller som beskyttelse mod forskellige forurenende stoffer - støv, forskellige små pletter af snavs, malingdråber fra en sprayflaske under maling; ved hvidkalkning af loftet, vægge over hovedet. Hvis en almindelig panama eller hue ikke er tilgængelig, eller det er en skam at forkæle dem, kan du f.eks. Lave en hat af papir fra et regneark. Lad os lave en garnisonhætte.

Hvordan man laver en garnisonhætte af en avis
Hvordan man laver en garnisonhætte af en avis

Er det nødvendigt

avisark

Instruktioner

Trin 1

Tag et ark avis. Normalt er den allerede foldet i to, dvs. den har en fold, langs hvilken avisen foldes, under produktionen i et trykkeri. Placer det foldede ark halvt med foldelinjen vandret og længere væk fra dig.

Trin 2

Tag de øverste højre og venstre hjørner, og fold dem i retvinkler symmetrisk til midten, ca. en tredjedel af avisens bredde. En form for en trapezoid dannes.

Trin 3

Fold det løse øverste lag af bundkanten opad, så det foldes lige to gange. Første gang - i halvdelen til bunden af de rette vinkler dannet fra den forrige fold. Det andet er at gentage vridningen med det samme beløb endnu højere. Den resulterende strimmel overlapper delvist hjørnefoldene. Selve designet vil ligne en båd foldet ud af papir.

Trin 4

Uden at ændre den øverste bundretning skal du dreje avisen til den anden side. Således byttes kun højre og venstre side.

Trin 5

Fold strimlerne tilbage til venstre og højre, hver ca. en sjettedel af bredden, så der dannes lodrette, parallelle foldelinjer.

Trin 6

Rul nederste kant vandret 2 gange væk fra dig. Først i halvdelen, og i løbet af anden omgang skal du indsætte den første fold i dette trin og indsætte den bag klappelommerne fra lignende to drejninger i det tredje trin i denne instruktion. Samlingen er afsluttet.

Trin 7

Tilsæt volumen til hætten og sæt den på. Et trin-for-trin skema til foldning af hætten er vist i figuren.

Anbefalede: