Hvem Vandt Muz-TV 2015-prisen

Hvem Vandt Muz-TV 2015-prisen
Hvem Vandt Muz-TV 2015-prisen

Video: Hvem Vandt Muz-TV 2015-prisen

Video: Hvem Vandt Muz-TV 2015-prisen
Video: ВиаГра ft. Вахтанг – У Меня Появился Другой. Премия МУЗ-ТВ 2015. 2024, April
Anonim

Den 5. juni 2015 blev den 13. årlige Muz-TV "Gravity" musikpris afholdt. I modsætning til traditionen var spillestedet sportskomplekset "Astana-Arena" i hovedstaden i Kasakhstan. Vinderne glæder sig, og folket venter på opførelsen af ejerne af sølvpladen i Kreml.

premiya-muz-tv
premiya-muz-tv

På trods af navnet "Gravity" (tyngdekraften) kunne mange af de nominerede til prisen næppe stå på benene. Årsag: kraftige vindstød og regn. Vejret syntes at modstå showet.

Der var nogle hændelser - det røde løber blev blæst væk af vinden, producent Yana Rudkovskaya brød telefonen, og Nikita Presnyakov og hans bandkammerat blev knust af metaldekorationer under en fotosession. Sangeren undslap med en let hjernerystelse og en forslået skulder.

Værterne for priserne: Ksenia Sobchak, Andrei Malakhov, Maxim Galkin og Lera Kudryavtseva, under vanskelige forhold, holdt deres ro og endda jokede. Stadionets utætte tag og den uudholdelige varme inde i lokalerne forhindrede heller ikke prisen.

Blandt de første blev hædret mindet om sangeren Batyrkhan Shukenov, der uventet døde den 28. april og bemærkede hans bidrag til udviklingen af musikindustrien i Rusland og Kasakhstan. Sangeren Emin vandt i nomineringen "Bedste album" med afsløringsalbumet "Clean", og Serebro-gruppen blev den bedste popgruppe for andet år i træk, denne gang med en fornyet line-up. I rockstil var den bedste gruppe gruppen "Beasts".

Vinderen i nomineringen "Bedste koncertudstilling" var Dima Bilan, der for nylig fejrede sin 33-årsdag med en storslået koncert. "Årets gennembrud" blev tildelt Yegor Creed, og det er ikke overraskende - for nylig sprængte fyren bogstaveligt talt op med sine nye sange.

ea6561d598d1
ea6561d598d1

"Den bedste duet" blev vist af gruppen VIA Gra og ILO, forenet i hit-sangen "Kislorod", som havde faste positioner i de russiske hitlister i to uger. Efter at have modnet og lignet en gammel gudinde i håret og påklædningen vandt sanger Nyusha med sit hit "Tsunami" status som "Bedste sang".

f972ae2eb077
f972ae2eb077

Publikums kærlighed forlader stadig ikke Philip Kirkorov - takket være fansens støtte modtog sangeren titlen "Bedste performer". Ani Lorak fik den kvindelige titel i denne nominering.

27cbc5243c26
27cbc5243c26

Prisen for den bedste video blev modtaget af Anita Tsoi med videoen "My air, my love", Sergey Lazarev med videoen "7 cifre" og et forelsket par: Nikolai Baskov med sin kone Sophie for den rørende og oprigtige video " Du er min lykke".

For den bedste sang på et fremmed sprog blev pladen tildelt den russiske elektroniske gruppe "ALIEN24" for sangen "Vally". Kasakhstan forblev heller ikke uden gaver: den unge kunstner Kairat Nurtas vandt i nomineringen "Bedste kunstner i Kasakhstan".

Anbefalede: