Sådan Laver Du Papirdukker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Papirdukker
Sådan Laver Du Papirdukker

Video: Sådan Laver Du Papirdukker

Video: Sådan Laver Du Papirdukker
Video: Sådan laver du elverbrød 2024, Kan
Anonim

Interessante og fascinerende legetøj er ikke kun færdige dukker og biler købt i butikkerne, men også ting lavet med dine egne hænder. Et legetøj, som et barn lavede selv, vil glæde ham meget mere - det vil være resultatet af hans kreative arbejde. Både drenge og piger vil nyde at lave papirdukker, som giver masser af plads til fantasi - du kan tegne og skære en række tøj, tilbehør og endda køretøjer til dem.

Sådan laver du papirdukker
Sådan laver du papirdukker

Instruktioner

Trin 1

For at oprette papirdukker skal du forberede pap, blyant, saks, tusch eller farvede blyanter, farvet og indpakningspapir til applikationer og adskillige blanke magasiner.

Trin 2

På et stykke pap tegner du figuren af en dukke sammen med barnet med en blyant. Ved hjælp af sporingspapir kan du også kopiere en figur fra enhver bog eller farvebog. Tegn dukkens ansigt og frisure, gør kroppens konturer klare. Der er ikke behov for at tegne tøj - dukken er blank for fremtidige kostumer.

Trin 3

Skær den færdige dukke ud af pap med en saks. Nu er tiden inde til at lave tøj - undertøj kan trækkes direkte på dukken og farves ind, og for at skabe overtøj, kjoler og kostumer skal dukken sættes på farvet papir og skitseres.

Trin 4

Langs konturerne kan du tegne bukser, nederdele, kjoler, frakker, bluser, skjorter samt hatte, sko og tilbehør - briller, en taske, husholdningsartikler og meget mere til dukken. Du kan lave både en pigedukke og en drengedukke - lad barnet bestemme, hvilket tøj der skal være til hver af dem.

Trin 5

Lav et lille papirknap på hvert tøj, så tøjet kan fastgøres til dukken. Skær derefter alle objekterne ud og tegn små detaljer og mønstre på dem.

Trin 6

Hvis du vil, kan du lave en stand til dukken, så den kan stå oprejst. For at gøre dette skal du skære en halvcirkel ud af tykt pap og klæbe det til bunden af dukkens ben.

Anbefalede: