Sådan Broderes Ved Hjælp Af Diamantbroderiteknikken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Broderes Ved Hjælp Af Diamantbroderiteknikken
Sådan Broderes Ved Hjælp Af Diamantbroderiteknikken

Video: Sådan Broderes Ved Hjælp Af Diamantbroderiteknikken

Video: Sådan Broderes Ved Hjælp Af Diamantbroderiteknikken
Video: Sådan broderer du schattersting 2024, Kan
Anonim

Diamantbroderi er en ny måde at arbejde på. Denne broderiteknik kaldes forskelligt: diamantmosaik, diamantmaleri, stenbroderi. Denne hobby kom til os fra øst og vinder med succes interesse blandt nålekvinder. Diamantmosaikken vil fange både piger og mænd og børn.

Diamantbroderi, diamantbroderiteknik
Diamantbroderi, diamantbroderiteknik

Er det nødvendigt

  • - lærred-diagram med et klæbende lag
  • - specielle rhinestones (hver farve i en separat taske)
  • - underkop af plast
  • - pincet
  • - hvid blyant til små detaljer

Instruktioner

Trin 1

Pak sættet ud. Spred lærredet foran dig. Du skal også have en lille saks, rhinestones ved hånden. For rhinestones er det praktisk at have en plastikskål, ideelt en beholder med 10-15 små celler til rhinestones, pincet.

Trin 2

En beskyttende film er limet på lærredet med billedet ovenpå. Riv det under ingen omstændigheder af hele billedet. Tag filmen op fra kanten og afslør legenden lidt. Det tilrådes at åbne så mange lærred, som du mestrer på et givet tidspunkt, gradvist åbne og fylde lærredet med rhinestones. Hvis den åbne del af lærredet er klar, kan du klippe det ekstra stykke film af med små knive.

Trin 3

Når du har åbnet filmen lidt, skal du straks begynde at lægge rhinsten ud. På poserne med rhinestones er der angivet farvekonventioner, der falder sammen med betegnelserne på lærredet. Åbn filmen og brug en pincet til at sprede rhinestones på lærredet. Rhinstenene skal passe tæt sammen.

Når en del af billedet er klar (håndfladestørrelse), skal du tage en fladbundskrukke, lægge den på rhinestones og trykke lidt på, så rhinestones fastgøres på lærredet tættere.

Trin 4

Og så, trin for trin, skal du åbne filmen, lægge ud rhinestones, trykke ned, afskære den overskydende film.

Når alle trin er færdige, vil du have et lærred med et smukt mønster foran dig, som du kan indramme og hænge på væggen eller give til venner.

Anbefalede: