Sådan Samles En Puslespilsknude

Indholdsfortegnelse:

Sådan Samles En Puslespilsknude
Sådan Samles En Puslespilsknude

Video: Sådan Samles En Puslespilsknude

Video: Sådan Samles En Puslespilsknude
Video: Hindbærsnitter - del 3 - Sådan samles hindbærsnitterne 2024, Kan
Anonim

Det er vanskeligt at overvurdere den rolle, som pædagogiske spil spiller i dannelsen af et barns personlighed, dets dannelse og udviklingen af visse færdigheder og evner. Uddannelsesspil har mange ansigter: konstruktører, gåder, kortspil, men gåder er ikke mindre værdifulde. De adskiller sig i sværhedsgrad, antallet af elementer og selve essensen af spillet. Tag fx knude-puslespillet, som er lettere at adskille end at samle. Men på trods af vanskelighederne med at samle puslespilknudepunktet er det værd at lære barnet dette.

Sådan samles en puslespilsknude
Sådan samles en puslespilsknude

Er det nødvendigt

Puzzle-knude, instruktioner til samling

Instruktioner

Trin 1

Adskil puslespillet ved at afbryde alle dets individuelle elementer fra hinanden.

Trin 2

Undersøg de instruktioner, der følger med puslespillet nøje.

Trin 3

På et simpelt, barnligt sprog skal du forklare dit barn, hvad essensen i spillet er. Vis ham om nødvendigt princippet om at forbinde flere elementer. I instruktionerne anbefales det at samle puslespillet med barnet fra midten. Dette gør det lettere for babyen at fortsætte.

Trin 4

Tilskynd barnet til uafhængigt at søge efter løsninger på problemet ved samling af puslespilknudepunktet, men lad det heller ikke være uden rådgivning. Ellers forsvinder barnets interesse hurtigt i lektionen, og han vil opgive denne satsning.

Anbefalede: