Følte Hjemmesko På 5 Minutter

Følte Hjemmesko På 5 Minutter
Følte Hjemmesko På 5 Minutter

Video: Følte Hjemmesko På 5 Minutter

Video: Følte Hjemmesko På 5 Minutter
Video: ПИГГИ ЗАРАЗИЛА НАС ВИРУСОМ AMONG US! На наш дом НАПАЛИ ЧЕЛОВЕЧКИ АМОНГ АС! 2024, April
Anonim

For at lave sådanne hjemmesko har du bogstaveligt talt brug for 5 minutter. Og et sådant håndværk er ekstremt enkelt, så det er velegnet til uerfarne håndværkere og kreativitet med børn!

Vi syede filtøfler på 5 minutter
Vi syede filtøfler på 5 minutter

Der kom mange gæster, og du har ikke nok hjemmesko til alle? Selv i en sådan situation kan du lave det krævede antal hjemmesko praktisk talt uden at bruge tid på håndværk.

Så for hurtigt at fremstille et par hjemmesko har du brug for filt og tråd med en nål. Alle dekorationer (perler, knapper, perler, broderi, applikationer) - efter ønske og dygtighed.

1. Lav et mønster på papir eller avis. For at gøre dette skal du sætte din fod på papiret og cirkulere silhuetten af foden. Til højre og venstre tegner vi rektangler 6-9 cm brede og ca. 10 cm lange og afrunder de ydre hjørner. Det viser sig som en sål med vinger.

Opmærksomhed! Kontroller, at længden af "vingerne" er nok, det vil sige, du kan overlappe dem for at gøre toppen af tøffelen.

2. Klip en tom tøfler ud af filt ved at placere et papirmønster på et ark filt.

3. Vi fastgør toppen af tøffelen, så punkterne A og B er oven på hinanden. Sy på dette tidspunkt et par pæne sømme med filtfarven.

4. Pynt hjemmeskoene med en ægte knap eller filtcirkel, der efterligner en knap.

For at lave en anden tøffel skal du gentage alle trin (punkt 2-4).

Følte hjemmesko er klar!

Hvis du vil have disse hjemmesko til at vare længere, skal du sy en kunstig lædersål eller et andet lag filt til dem, før du syr på oversiden.

Anbefalede: