Følte Smartphone-etui

Følte Smartphone-etui
Følte Smartphone-etui

Video: Følte Smartphone-etui

Video: Følte Smartphone-etui
Video: Etui - pochette pour mouchoirs en papier - accessoire de sac - Tuto couture ValMa 2024, Kan
Anonim

Selvom du har et specielt beskyttelsesglas limet på din smartphone-skærm, er det bedre at lægge din smartphone i en taske i etui, for eksempel denne smukke.

Følte smartphone-etui
Følte smartphone-etui

Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at købe bare filt til en sådan etui til en smartphone, men filt er praktisk, fordi det er et tæt blødt stof. En anden fordel ved filt er, at den ikke smuldrer, det vil sige, der er ikke behov for yderligere sømme, og dette er praktisk for uerfarne håndværkere.

filt af flere lyse farver (vælg farver efter smag), knapper, flerfarvede tråde, saks, en nål, perler (eller perler, pailletter).

1. Mål længden og bredden på din smartphone. Tilsæt mindst 1 cm til hver side og mønster som vist nedenfor. Du skal få et rektangel med afrundede hjørner, hvor segment A og B skal være ens, segment C kan have en hvilken som helst længde, men det skal ikke være mindre end 3 cm.

Følte smartphone-etui
Følte smartphone-etui

Bemærk! Du kan skære et dæksel ud af to halvdele, hvis du har små stykker filt. Hvis der er nok filt, skal du skære i et stykke - med en fold i bunden.

hvis du ikke er sikker på rigtigheden af det modtagne mønster, skal du lave en "montering" - sæt din smartphone i mønsteret og saml kanterne sammen. Fremtidige sidesømme skal ikke overlappe hinanden.

2. Klip flere blomster ud (se blomsterformen, for eksempel på det vedlagte diagram) fra filt i forskellige farver.

Blomster skal sys på, før kanterne sys. Fuldfør indretningen med perler, perler, pailletter, hvis det ønskes.

3. Sy kanterne på dækslet. Skær knaphullet. Sy på knappen. Smartphone-tasken er klar!

Anbefalede: