Sådan Laver Du Et Farvefoto Sort / Hvid Uden Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Et Farvefoto Sort / Hvid Uden Photoshop
Sådan Laver Du Et Farvefoto Sort / Hvid Uden Photoshop

Video: Sådan Laver Du Et Farvefoto Sort / Hvid Uden Photoshop

Video: Sådan Laver Du Et Farvefoto Sort / Hvid Uden Photoshop
Video: Photoshop: Sort hvid med farve 2024, Kan
Anonim

Sort / hvide fotografier har en slags speciel magisk kraft, og du kan oprette denne magi fra farvebilleder ikke kun ved hjælp af Adobe Photoshop. Lad os bruge et program kaldet ACDSee.

Sådan laver du et farvefoto sort / hvid uden Photoshop
Sådan laver du et farvefoto sort / hvid uden Photoshop

Er det nødvendigt

ACDSee Pro 4-program

Instruktioner

Trin 1

Bemærk, at du efter ændringen ikke længere er i stand til at returnere billedet til dets tidligere farver, så lav en kopi af det først. Højreklik på filen, og klik på "Kopier" i rullemenuen, højreklik derefter på et tomt sted i mappen og klik på "Indsæt". Kopien er klar. Start programmet, og klik på menupunktet Filer, derefter Åbn (eller brug Ctrl + O-tastekombinationen), vælg det ønskede foto og klik på Åbn. Hvis der er andre billeder i mappen, hvor du har dette billede, åbnes de også i programmet, men dette generer dig ikke.

Trin 2

Oprindeligt vil du være på fanen Administrer, dvs. i visningstilstand (ACDSee bruges primært til sortering og visning af grafiske filer). Du skal skifte til redigeringstilstand: Højreklik på den ønskede fil, og klik på Process> Rediger i menuen, der vises (eller tryk på Ctrl + Alt + E). Du føres til fanen Proces, som åbner billedredigeringsmenuen. Billedet optager det meste af arbejdsområdet, men vi er interesserede i menuen Operationer, som er til venstre for det. Vælg fanen Farve i den, og i den - elementet Farvebalance.

Trin 3

Find skyderne Vibrance og Saturation i vinduet, der åbnes. Hvis du indstiller nogen af dem, uanset hvilken, til den mindste parameter (-100). Billedet bliver sort og hvidt. Klik på knappen Anvend og derefter på Udført. Nu er fotografering blevet sort og hvid ikke kun i projektet, men også i virkeligheden. Du kan se på det tilsvarende afsnit på harddisken og se selv.

Trin 4

For at afslutte programmet skal du klikke på menupunktet File> Return to Previous mode (du vil igen finde dig selv under fanen Manage) og derefter File igen, men nu Exit (eller tastekombinationen Ctrl + W).

Anbefalede: