Hvordan Man Tegner Pushkin

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner Pushkin
Hvordan Man Tegner Pushkin

Video: Hvordan Man Tegner Pushkin

Video: Hvordan Man Tegner Pushkin
Video: Johanne viser hvordan man tegner en hest 2024, Kan
Anonim

Den nemmeste måde er at tegne et portræt af Pushkin i den stil, der er karakteristisk for forfatteren selv, i form af en skitse i margenen. Men hvis Pushkin tegnede sådanne skitser bogstaveligt med et pennestreg, da han ledte efter rim, ville en uforberedt person have brug for lidt mere tid til dette.

Hvordan man tegner Pushkin
Hvordan man tegner Pushkin

Er det nødvendigt

papir, lineal, blyant, viskelæder, pensel, sort maling

Instruktioner

Trin 1

Den første ting at gøre er en blank. En lige linje er tegnet lodret på arkets højre side. En anden lige linje er trukket vinkelret på den, og der er bygget to trapezoider, som har en fælles base. Højden på den øvre trapezform er ca. dobbelt så høj som den nederste. Det er vigtigt, at den øvre trapez har en skarpere basisvinkel end den nederste.

Trin 2

For at tegne Pushkins pande og næse er det nødvendigt at tegne en linje fra den stumpe vinkel på den øvre trapezform, som afviger lidt fra den skrå side til midten og skynder sig i en spids vinkel, som vil være næsen. Der skal du udjævne vinklen og skitsere næseboret med en linje. Derefter er du nødt til at træde tilbage fra næsekanten og trække overlæben, som tager ca. en tredjedel af højden af den nedre trapez. De andre to tredjedele er hagen.

Trin 3

Cirka på det sted, hvor Pushkins næse passerer ind i panden, træder lidt tilbage, skal du trække et øje. De to skrå linjer øverst repræsenterer det øvre øjenlåg. Under en skrå lige linje er vækstlinjen i de nedre øjenvipper. Et par slag kan angive iris i øjet. På samme niveau skal du tegne digteren et forskudt øjenbryn og skitsere flere rynker. Uden at løfte blyanten fra papiret er du nødt til at tegne Pushkins buskede skægbrændinger, de er tegnet efter sildbenprincippet, som i børnehaven. Brug en linje til at adskille hårvækstzonen fra nakken.

Trin 4

Det er stadig at tegne krøllerne. På panden hæves de opad og danner krøller bagpå. Pushkin var stolt af sit hår, så du bør ikke efterlade ham med to eller tre krøller.

Trin 5

Nu skal du fjerne de ekstra blyantlinjer og tegne alle linjerne i portrættet med sort maling med en tynd pensel. Mal over sideburnområdet helt. Når malingen er helt tør, skal du gå over tegningen igen med et viskelæder.

Anbefalede: