Hvordan Og Hvor Meget Tjener Svetlana Khorkina

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Hvor Meget Tjener Svetlana Khorkina
Hvordan Og Hvor Meget Tjener Svetlana Khorkina

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Svetlana Khorkina

Video: Hvordan Og Hvor Meget Tjener Svetlana Khorkina
Video: Где они сейчас? Легендарная Светлана Хоркина | Legends Live On 2024, Kan
Anonim

Svetlana Khorkina er en russisk gymnast, der er blevet olympisk mester to gange. Hun er en hædret mester i sportsgrene i Rusland såvel som stedfortræder for den russiske føderations statsduma.

Hvordan og hvor meget tjener Svetlana Khorkina
Hvordan og hvor meget tjener Svetlana Khorkina

Gymnastkarriere

Svetlana Khorkina blev født den 19. januar 1979 i Belgorod. Da pigen var 4 år, blev hun sendt til gymnastikafdelingen. Og allerede i en alder af 11 udførte Svetlana godt ved All-Union-turneringen, hvorefter hun blev inkluderet i Sovjetunionens ungdomshold.

Svetlana Khorkina vandt sin første voksenmedalje i Brisbane i 1994. Der modtog hun 2 sølvmedaljer: til hvælving og til optræden på de ujævne barer. På grund af sejrens hårde natur var pigerne ustabile, ved EM tager hun kun sjette plads. I 1996 modtog Khorkina sin første guldmedalje ved OL i Atlanta.

Khorkina betragtede altid barerne som hendes yndlingsprojektil til gennemførelsen af programmet, det var på dem, at hun modtog alle sine vigtige priser. I lang tid blev Svetlana endda kaldt "dronningen af de ujævne barer", fordi hun demonstrerede utroligt vanskelige øvelser, fleksibilitet, styrke og balance.

Billede
Billede

I 2000, ved de olympiske lege i Sydney, var Svetlana Khorkina i stand til at vise sig igen og vandt den anden guldmedalje. I samme år nægtede mesteren muligheden for at udføre gentagne øvelser ved konkurrencen, løb væk fra scenen med tårer, så hun tog kun 10. pladsen.

I 2004 beslutter Svetlana Khorkina at forlade sin sportskarriere og bliver vicepræsident for det russiske kunstneriske gymnastikforbund.

Billede
Billede

Gymnastens sportskarriere var fuld af sejre og nederlag. Svetlana siger selv, at det var de fiaskoer, der gav hende mulighed for analyse og hurtig bevægelse fremad, hun gav uvurderlig erfaring og tempererede sin karakter.

Politisk karriere

Efter at have forladt sporten begyndte Svetlana at deltage i forskellige tv-projekter: "Dancing with the Stars", "Circus with the Stars", medvirkede i Playboy magazine, efter at denne optagelse blev anerkendt som den mest sexede atlet.

I 2007 blev mesteren valgt til stedfortræder for statsdumaen for den 5. konvokation. Mange var ikke enige om, at Khorkina skulle deltage i Duma-møder, dette skyldtes de fotos, der var lækket til netværket. På dem taler Svetlana pænt, griner og viser endda kaninørene til sin ven og stedfortræder Alina Kabaeva.

Fotos blev en kæmpe succes, der blev lavet mange memer på dem. Men mesteren forsøgte ikke at reagere på forskellige kommentarer og viste endnu en gang sin stile karakter.

Siden 2010 har gymnasten været medlem af Patriarchal Council for Culture. Og den 6. december 2012 blev Svetlana Khorkina udnævnt til assistent for kontrolafdelingen for præsidenten for Den Russiske Føderation.

For at imødekomme sin stilling dimitterede Svetlana fra det russiske akademi for national økonomi og offentlig administration under præsidenten for Den Russiske Føderation. Denne uddannelsesinstitution uddanner specialister i den humanitære og socioøkonomiske orientering.

Svetlana Khorkinas indkomst

I 2006 blev der i en erklæring fra Svetlana Khorkina før valget opført en indkomst på 331.214 rubler, dette var stipendiet fra præsidenten for Den Russiske Føderation. Af fast ejendom på dette tidspunkt havde atleten 2 grunde, et hus i Moskva-regionen, en lejlighed i Moskva og Belgorod-regionen. Og fra køretøjerne havde gymnastikstjernen 2 Lexus, Honda og Hyundai.

Men i 2010 var Svetlana Khorkinas indkomst vokset 10 gange. Erklæringen begyndte at vise mængden af 3 854 554 rubler. Selvfølgelig er kun den officielle del af overskuddet angivet her, og hvor meget der er uofficielt, er det umuligt at finde ud af.

I 2011 offentliggjorde Business Information Agency en artikel om, at den rigeste kandidat fra Belgorod-regionen var den tidligere atlet Svetlana Khorkina. På det tidspunkt var 117 millioner rubler på hendes konti i VTB Bank. Derudover ejer stedfortræderen 3 grunde, en beboelsesbygning i Moskva-regionen med et areal på 220 kvm. meter, 2 lejligheder i Moskva (98 og 167 kvadratmeter), en lejlighed i regionen Belgorod med et areal på 146 kvm. Derudover har Svetlana 3 biler, og den olympiske mester designede 2 lejligheder til barnet.

Det skal forstås, at der stadig er skyggeindtægter, fordi det kræver en enorm mængde penge at opretholde en så stor mængde fast ejendom og køretøjer. På samme tid var den berømte gymnasts årlige indkomst 4,4 millioner rubler. Khorkinas indkomst vokser konstant, fordi hun aktivt vises i reklamer og også modtog en betaling for at bruge sit navn i filmen "Champions".

Stjernens konstant voksende indkomst skaber grundlaget for forskellige rygter. Nogle mener, at Svetlana ikke fortjener et sted i Statsdumaen, at det ville være bedre at gå til trænerne. Især det negative faldt på mesteren i 2018, da hun gav et meget skandaløst interview og modtog mange kritiske og negative anmeldelser i sin adresse.

Svetlana talte ret hårdt og sandsynligvis tankeløst, at folk nu har store muligheder for at få en uddannelse, vælge et rentabelt erhverv, og hvis en person modtager 10 tusind rubler for sit arbejde, så er dette helt hans valg. Derfor forårsagede interviewet en ganske skarp reaktion på sociale netværk.

Nu er Svetlana Khorkina aktivt involveret i sociale aktiviteter, er stadig medlem af statsdumaen fra partiet Det Forenede Rusland og opdrager sin søn Svyatoslav, som hun fødte i Amerika.

Anbefalede: