Hvorfor Forlod Anastasia Ivanova (Yulia Semakina) Univer?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Forlod Anastasia Ivanova (Yulia Semakina) Univer?
Hvorfor Forlod Anastasia Ivanova (Yulia Semakina) Univer?

Video: Hvorfor Forlod Anastasia Ivanova (Yulia Semakina) Univer?

Video: Hvorfor Forlod Anastasia Ivanova (Yulia Semakina) Univer?
Video: Помните её? Вот что стало с Яной Семакиной из Универа! 2024, April
Anonim

Sandsynligvis er der ikke en enkelt person, der ikke har set serien "Univer", godt eller ikke har hørt dette navn mindst en gang i sit liv. De eneste undtagelser er dem, der ikke har tv. Anastasia Ivanova, der spillede rollen som Yulia Semakina, blev husket af publikum for fortsættelsen af serien "Univer. Nyt hostel". Men hun varede ikke længe i projektet og forlod det snart. Hvad var årsagen til, at skuespilleren forlod serien? Var det hendes frivillige beslutning, eller blev showets producenter insisteret på det?

Anastasia Ivanova
Anastasia Ivanova

Universitet. Den nye kollegieværelse er den foretrukne tv-serie af studerende

Serien "Univer. Ny sovesal" er hovedsageligt designet til unge mennesker, fordi den handler om liv, intriger og indviklingen i studenterforhold. I forholdet mellem hovedpersonerne, der bor under samme tag i en studenterkammerat, er alt så forvirrende, at hvis du virkelig ser serien for første gang, vil du ikke straks forstå, hvad der sker, og hvem der er brudgommen / brud. Generelt er alt ret kompliceret.

Anastasia Ivanova
Anastasia Ivanova

Julias udseende

Karakteren af Anastasia Ivanova, Yulia Semakina, dukkede op midt i sæson 9 og bragte uenighed i forholdet mellem Anton Martynov og Kristina Sokolovskaya, og som tiden har vist, kunne publikum ikke rigtig lide pigen. Ivanovas heltinde viste sig ikke på nogen måde, fra første gang kunne jeg ikke engang huske, hvilken karakter hun havde. Jeg kom ind i et romantisk forhold og intet mere. For eksempel om sin søster inden for rammerne af serien - Yana kan tales om i lang tid, karakteren viste sig at være lys, og det vil ikke være muligt at karakterisere hende med en definition, Julia er det helt modsatte af Yana. En skadelig, irriterende pige, hyklerisk, bedragersk, en kilde til konflikter. Ikke en eneste positiv funktion. Det er meget muligt, at det oprindeligt blev udtænkt, men konklusionen antyder sig selv, at forfatterne overdrev det lidt ved oprettelsen af billedet.

Anastasia Ivanova
Anastasia Ivanova

Måske var publikums antipati mod Ivanovas karakter årsagen til, at skuespilleren forlod projektet.

Hvad er grundene til, at skuespilleren forlader tv-serien "Univer"?

Der er faktisk ikke mange grunde. Kan tælles på den ene hånds fingre.

  1. Fansens mening. Et par Christina og Anton - selvom alt ikke var glat uden Julia, og Anton selv ikke var en gave, men publikum var glade for, at der efter deres korte skænderier altid kom forsoning. Og her i Julias person var der en alvorlig trussel om brud og afslutningen på det elskede pares idyl. Christina og Anton ser faktisk meget harmoniske ud. Alternativt lyttede producenterne af projektet til de mange meninger fra fans af serien og sagde farvel til Anastasia Ivanova.
  2. Forfatterne besluttede simpelthen, at Anton og Christina endelig skulle få tingene rigtige og besluttede at fjerne denne karakter fra historien.

    Anastasia Ivanova
    Anastasia Ivanova
  3. Skuespilleren forlod projektet af egen fri vilje. Selvfølgelig kan serien ikke kaldes ensformig, handlingen er dynamisk, hver episode har sin egen glæde, på trods af at forbindelsen mellem den aktuelle og tidligere episoder stadig er synlig. Måske havde pigen bare ikke luft nok, eller det er corny, arrangerede ikke et gebyr. Du ved aldrig, hvad Anastasia følte i det øjeblik, hvor hun sagde farvel til det fungerende og instruktive hold for evigt. Måske vil pigen snart være i stand til at give et interview om dette og tale om de virkelige grunde til denne beslutning.

Anbefalede: