Sådan Dubber Du En Film

Indholdsfortegnelse:

Sådan Dubber Du En Film
Sådan Dubber Du En Film

Video: Sådan Dubber Du En Film

Video: Sådan Dubber Du En Film
Video: The Return of Abhimanyu (Irumbu Thirai) 2019 New Released Full Hindi Dubbed Movie | Vishal, Samantha 2024, April
Anonim

På Internettet kan du finde mange sjove filmklip med uoriginal stemmeaktivering, ved hjælp af hvilken betydningen af situationen, der er beskrevet i videoen, ændrer sig radikalt. Du kan få Winnie the Pooh til at tale med præsidentens stemme, eller du kan få den tragiske helt til at tale med sovjetiske tegneserier. Det er muligt at lyde en film uden specielt udstyr, en ret simpel lydeditor og videoredigerer. Begge kan downloades frit på Internettet.

Sådan dubber du en film
Sådan dubber du en film

Er det nødvendigt

  • - en computer
  • - mikrofon
  • - hovedtelefoner
  • - lydredaktør
  • - video editor
  • - den originale film eller et fragment af den

Instruktioner

Trin 1

Tidslinje for den video, du vælger at stemme over. Fremhæv og registrer start- og sluttiderne for de øjeblikke, du vil give udtryk for, hvis du vil indsætte et helt nyt soundtrack - de øjeblikke, hvor du bliver nødt til at indsætte effekter eller din stemme.

Trin 2

Optag teksten i henhold til tidslinjen. Udskriv det og øv, så din stemme matcher nøjagtigt de øjeblikke, hvor den originale stemme lyder på skærmen.

Trin 3

Tænd for din mikrofon, og åbn din lydeditor. Opret en ny lydfil, læs teksten i mikrofonen i overensstemmelse med tidslinjen, indsæt de lydeffekter, du ønskede at indsætte, når du kopierede. Gem dette lydspor.

Trin 4

Start videoredigereren. Åbn den fil, du vil redigere, og vent på, at den er færdig med storyboarding.

Trin 5

Slet det originale lydspor, og læg derefter det lydspor, du oprettede og gemt i videoen, over. Se det, hvis der er uoverensstemmelse mellem lyd og video, skal du genoprette lydsporet i overensstemmelse med manglerne og derefter lægge det på videoen.

Trin 6

Gem den resulterende video på din computer.

Anbefalede: