Hvilken Film Er Kåret Til Det Sjoveste

Hvilken Film Er Kåret Til Det Sjoveste
Hvilken Film Er Kåret Til Det Sjoveste

Video: Hvilken Film Er Kåret Til Det Sjoveste

Video: Hvilken Film Er Kåret Til Det Sjoveste
Video: Skolefilmgalla 2014 - Bedste film Nomineringer 2024, April
Anonim

Det britiske firma LoveFilm, der beskæftiger sig med udlejning og online-udsendelse af film og tv-shows, gennemførte en undersøgelse blandt sine abonnenter i det tidlige efterår 2012. Dens formål var at finde ud af, hvilken film af alle de foreslåede komedier publikum anser for at være den sjoveste og mest succesrige. Undersøgelsesdeltagerne var enstemmige og valgte hurtigt deres valg.

Hvilken film er valgt til det sjoveste
Hvilken film er valgt til det sjoveste

Vinderen i nomineringen "Sjoveste film" var en komedie, der blev filmet tilbage i 1989 under den uhøjtidelige titel "Fly". Undersøgelsen blev udført ganske enkelt - undersøgelsen var en filmvisning af dem, der besluttede at deltage i undersøgelsen i et specielt rum. Alle deltagerne nød komedien, og specielle enheder målte antallet af latter, der lød pr. Minut at se komedien. Så for eksempel kaldte "Airplane" mindst 3 "ha-ha" og "hee-hee" på 1 minut. Derefter blev det samlede antal af de mest sjove steder beregnet ud fra de besøgendes reaktion. Og som et resultat vandt Airplane.

Den sjoveste film er en parodi på katastrofefilmene, der blev filmet tidligere. På trods af plotens tilsyneladende dysterhed var billedet en stor succes under frigivelsen. Hun var i stand til at rejse 83 millioner dollars, og dette godtgjorde mere end filmomkostningerne - 3,5 millioner dollars.

Optagelsen af "Airplane" blev overværet af Robert Hayes, Julie Hagerty, Peter Graves og den verdensberømte komiker Leslie Nilsson. Handlingen er ret ligetil - en tidligere militærpilot befinder sig om bord på flyet, hvor hele besætningen blev forgiftet med mad. Som et resultat er der ingen, der styrer foringen.

Vi valgte de 10 mest populære komedier blandt LoveFilm-brugere til visning og vurdering. Resten, der ikke blev den første, blev fordelt på listen af andre stillinger. Så for eksempel på andenpladsen af de sjoveste film var "Bachelor Party in Vegas" - det fik publikum omkring 2,4 latter i minuttet. Tredjepladsen gik til "Naked Pistol" - 2, 3 humrer. "Superpeers" ligger på 4. pladsen med deres indeks på 1, 9. "Borat", som var populær på sin tid, er kun på femtepladsen. Han efterfølges af komedien "TV Presenter". American Pie fremkalder cirka 1,5 latter fra sin målgruppe. Og det ottende "Bachelorette Party in Vegas" og endnu mindre - 1, 3. Den niende og tiende plads i klassificeringen af de sjoveste film er henholdsvis komedierne "Zombie Named Sean" og "Brian's Life by Monty Python".

Anbefalede: