Sådan Syes Et Sengetæppe På En Hjørnesofa

Indholdsfortegnelse:

Sådan Syes Et Sengetæppe På En Hjørnesofa
Sådan Syes Et Sengetæppe På En Hjørnesofa

Video: Sådan Syes Et Sengetæppe På En Hjørnesofa

Video: Sådan Syes Et Sengetæppe På En Hjørnesofa
Video: Sådan syer man et kantbånd på. 2024, April
Anonim

En hjørnesofa er ikke kun et stilfuldt møbel, men også meget funktionelt. Sådanne møbler skaber hygge i rummet, dekorerer det. Men uanset hvor dyre de materialer, sofaens polstring er fra, mister den stadig sin tidligere friskhed og integritet over tid. Et sengetæppe hjælper med at holde din sofa god. Brug et par tip til at sy det selv i stedet for at købe et sovesofa i hjørnet.

Sådan syes et sengetæppe på en hjørnesofa
Sådan syes et sengetæppe på en hjørnesofa

Instruktioner

Trin 1

Beslut hvilken slags sengetæppe du vil sy - i to dele. monolitisk, med eller uden elastik. Det er ret svært at sy et monolitisk betræk til en så stor sofa, så det er bedst at sy separate betræk til hver komponent i sofaen. For at få et sengetæppe i ét stykke er det nødvendigt at forbinde de to komponenter i en vinkel på 45 grader. En fremragende løsning ville også være et elastikbånd syet langs kanten af dækslet, i dette tilfælde glider de ikke.

Trin 2

Mål forsigtigt de dele af sofaen, som du vil skjule, tegn et mønster på grafpapir (reduceret i størrelse). Når du laver et mønster, skal du ikke glemme kvoter på et sted omkring 1, 5-2 cm.

Trin 3

Klip stoffet efter eget valg i henhold til målene på mønsteret.

Trin 4

Sy sammenføjningssømmene på lærredene, lav derefter en pæn kant og trim kanterne af sengetæppet, hvis det ønskes, indsæt et elastikbånd. Stryg det færdige produkt grundigt med damp.

Trin 5

Et sengetæppe på en hjørnesofa er en god idé, især når sofaen ikke kan skilles ad om natten. Hvis du alligevel bruger sofaen som en permanent seng, vil måske i dette tilfælde et tæppe eller pelsskind være vejen ud.

Anbefalede: