Sådan Oprettes En Synthesizer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Synthesizer
Sådan Oprettes En Synthesizer

Video: Sådan Oprettes En Synthesizer

Video: Sådan Oprettes En Synthesizer
Video: Model 72 Synthesizer System: Overview – Softube 2024, Marts
Anonim

En synthesizer er et elektronisk keyboard musikinstrument bygget på princippet om et klaver, det vil sige at have et jævnt tempereret (tunet) keyboard. Derfor har selve tastaturet ikke brug for tuning, i modsætning til strenge eller blæseinstrumenter. Begrebet tuning af en synthesizer inkluderer valg af prøver til et bestemt spor, opdeling af keyboardet i to eller flere zoner, der spiller i en bestemt tuning osv.

Sådan oprettes en synthesizer
Sådan oprettes en synthesizer

Instruktioner

Trin 1

Før du konfigurerer din synthesizer, skal du tænde den. Tilslut først strømforsyningen til lysnettet, derefter kablet til det frakoblede (!) Spor af blandekonsollen med lyden minimeret. Inden du trykker på tænd / sluk-knappen på synthesizeren, skal du sørge for, at lydstyrken også reduceres til et minimum. Lydstyrken justeres kun efter tænding, så både synthesizeren og blandekonsollen holder så længe som muligt.

Trin 2

Efter justering af lydstyrken skal du fortsætte og justere prøverne. For at gøre dette skal du trykke på knappen “Voice” (“Tone”) og ved hjælp af de tonnumre, der er angivet over tasterne, indtaste nummeret på det ønskede instrument på tastaturet. Tallene og værktøjskasserne varierer efter modeller og mærker, så brug dine instruktioner og intuition.

Trin 3

Juster effekterne: ekko, rumklang, tremolo og mere. Effektknappernes placering afhænger også af modellen, men oftest er de placeret ved siden af taltasterne. Juster tempoet for tremolering og ekko.

Trin 4

Indstilling af performance-tilstand indebærer brug af en ekstra tone samtidigt med hovedtone (når du trykker på en tast, lyder to instrumenter samtidigt), opdeling (“Split” - på engelsk “split”) keyboardet i to eller flere zoner, hvori et bestemt instrument spiller i en separat tilstand, Auto Accompaniment-tilstand lader dig spille næsten komplette arrangementer fra forudindstillede rytmer og akkompagnementer ved at trykke på en akkord eller oprette din egen. Enkel tilstand er aktiveret som standard og bruger kun en prøve. Vælg en tilstand i henhold til dine mål.

Trin 5

I de fleste tilfælde lærer hver keyboardspiller instrumentet empirisk, inden synthesizeren indstilles, og instruktionen bliver ikke altid en god hjælper. Når du har købt instrumentet, skal du begynde at eksperimentere med det, trykke på alle taster og knapper, dreje alle håndtagene og huske resultaterne. Efterfølgende kan enhver tilfældigt opnået effekt anvendes målrettet i en bestemt sammensætning.

Anbefalede: