Sådan Tilsluttes En Synthesizer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Synthesizer
Sådan Tilsluttes En Synthesizer

Video: Sådan Tilsluttes En Synthesizer

Video: Sådan Tilsluttes En Synthesizer
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Marts
Anonim

En synthesizer er et elektrisk elektrisk musikinstrument. Metoden til lydproduktion på det ligner et klaver, men i modsætning til dets træmodstykke lyder det ikke, hvis det ikke er tilsluttet lysnettet. Afhængigt af situationen kan instrumentet kun tilsluttes til et netværk, til en forstærker eller til en computer.

Sådan tilsluttes en synthesizer
Sådan tilsluttes en synthesizer

Er det nødvendigt

  • Synthesizer;
  • Kabler med “jack” udgange og “jack” - “minijack” adaptere;
  • Forstærker;
  • Blandekonsol;
  • En computer.

Instruktioner

Trin 1

Til standardaktiviteter derhjemme skal du blot slutte den medfølgende strømforsyning til synthesizeren med den ene ende og den anden til en stikkontakt. Kontroller derefter, om lydstyrken på instrumentet er skruet ned, og tryk på tænd / sluk-knappen. Det er normalt betegnet med ordet "Power". Juster derefter lydstyrken, og start afspilningen.

Trin 2

Under øvelsen er lydforstærkning ud over at tilslutte til lysnettet påkrævet. Tilslut blandekonsollen og forstærkeren til hinanden, tænd. Sæt "jack" -enden af kablet i en af fjernbetjeningskanalerne. Sæt den anden ende af kablet i det tilsvarende stik på bagsiden af synthesizeren. For stereolyd skal du tilslutte et andet sådant kabel. Derefter skal du justere lydstyrken og effekterne. Du kan spille.

Trin 3

For at oprette forbindelse til computeren skal du tilslutte synthesizeren igen til lysnettet og derefter kablet med “jack” -indgangen til stikket på bagsiden af instrumentet. Skub adapteren på den anden ende. Indsæt kablet sammen med adapteren i mikrofonstikket på systemenheden på din computer eller laptop (lyserød, angivet med mikrofonikonet ved siden af eller over det). Juster lydstyrken, mens lydeditoren er tændt.

Anbefalede: