Sådan Tilsluttes En Ekstern Flash

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Ekstern Flash
Sådan Tilsluttes En Ekstern Flash

Video: Sådan Tilsluttes En Ekstern Flash

Video: Sådan Tilsluttes En Ekstern Flash
Video: SKR Pro v1.x - Klipper install 2024, April
Anonim

En ekstern flash muliggør mere naturlige billeder, hvor skygger vises på siden af motivet snarere end bag det. Imidlertid truer en analfabetisk forbindelse af en ekstern flash med at beskadige enheden eller endda elektrisk stød.

Sådan tilsluttes en ekstern flash
Sådan tilsluttes en ekstern flash

Instruktioner

Trin 1

Alle eksterne flashenheder, der er designet til at blive tilsluttet elektrisk til kameraet, falder i to kategorier: høj og lav spænding ved synkroniseringsterminalen. Den første af dem kan kun bruges i forbindelse med kameraer, der har en mekanisk synkroniseringskontakt, den anden - med alle enheder. Forsøm aldrig denne regel, ellers mislykkes et dyrt kamera. Hvis det bliver nødvendigt at forbinde en flash af den første type til en enhed med en elektronisk synkroniseringskontakt, bliver du nødt til at købe eller lave en speciel matchende enhed placeret mellem enheden og flashen.

Trin 2

Vær særlig forsigtig, når du bruger direkte drevne flashenheder. Startkredsløbet i en sådan illuminator skal nødvendigvis adskilles fra kredsløbene under netspænding med megohm-modstande på begge sider (og ikke kun på den ene side).

Trin 3

Nogle blink sættes direkte på stikket på enheden (de kaldes kabelfri), mens andre er forbundet med et kabel. Husk at kableløse blink kun øger lyset, men eliminer ikke hovedproblemet - placeringen af skyggerne bag motivet. Hvis det ønskes, kan en trådløs flash konverteres til en almindelig flash ved at tilføje et kabel til den. Det skal være godt isoleret.

Trin 4

Flashenheder udstyret med en lyssensor er meget praktiske. De tændes samtidig med, at der affyres en lille blitz placeret direkte i kameraet. De er kun tilsluttet selve enheden optisk og truer derfor ikke med skader, selv i tilfælde af en funktionsfejl. Hvis du ønsker det, kan du gøre det til en sådan flash og en regelmæssig ved at tilføje den en hjemmelavet eller færdiglavet enhed - en lyssynkronisering.

Trin 5

Placer den sekundære blitz på siden af kameraet for at få en naturlig skygge. Ved hjælp af flere lyssynkroniserere kan du få flere blink til at fungere samtidigt med enheden og derved opnå en endnu mere interessant kunstnerisk effekt.

Anbefalede: