Sådan Tilsluttes En Guitar Til En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Guitar Til En Bærbar Computer
Sådan Tilsluttes En Guitar Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Guitar Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Guitar Til En Bærbar Computer
Video: i did 100 trades in this video........(adopt me roblox) 2024, April
Anonim

Flere og flere mennesker bruger bærbare computere som deres hjemmebordssystem hver dag. Kravene til dem stiger hver dag. Bærbare computere bruges ikke kun som en stationær computer, men også inden for nogle specifikke professionelle områder. For eksempel i musik. Mange musikere har længe siden erstattet stationære computere med bærbare computere og tilpasser dem, så de passer til deres behov. Med stigningen i styrken på bærbare computere blev det muligt at forbinde dem til musikinstrumenter, især til et guitar- og højttalersystem.

Sådan tilsluttes en guitar til en bærbar computer
Sådan tilsluttes en guitar til en bærbar computer

Er det nødvendigt

Guitar, forforstærker, piezo pickup (hvis der ikke er en indbygget en), eksternt USB eller MSI lydkort

Instruktioner

Trin 1

Som regel er effekten af et standardindbygget lydkort i en bærbar computer ikke nok til at forbinde et guitar- og højttalersystem fuldt ud. Det er her eksterne lydkort kommer til undsætning, normalt forbundet via et USB- eller PCMCI-stik.

Efter køb af et sådant lydkort vil processen med at forbinde en guitar til en bærbar computer være den samme som at slutte den til en computer. Først skal du sørge for, at guitaren har en afhentning. Hvis dette er en akustisk guitar, kan du bruge en konventionel mikrofon til at opfange lyden. Du kan også købe en piezo-afhentning.

Trin 2

En guitar med en piezo-pickup er forbundet til mikrofonindgangen. Hvis din guitar har en forforstærker, skal du oprette forbindelse til linjeindgangen. Dette giver en højere og bedre lyd.

Trin 3

Dernæst skal du installere guitarprocessoren på dit computersystem. Der er mange af dem, men Guitar Rig og Revalver betragtes som den højeste kvalitet og brugte. Du kan også installere det sædvanlige program til lydoptagelse (Sonar), men du skal stadig installere guitar-plug-ins (den samme Revalver).

Anbefalede: