Sådan Tilsluttes En Akustisk Guitar Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Akustisk Guitar Til En Computer
Sådan Tilsluttes En Akustisk Guitar Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Akustisk Guitar Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Akustisk Guitar Til En Computer
Video: BTT SKR2 -Klipper Firmware Install 2024, April
Anonim

En akustisk guitar bruger i modsætning til en elektrisk guitar både stål- og nylonstrenge. Dette gør det umuligt at installere traditionelle pickupper på dem. Der er specielle designs af pickupper til elektriske guitarer, der er kompatible med alle strenge.

Sådan tilsluttes en akustisk guitar til en computer
Sådan tilsluttes en akustisk guitar til en computer

Instruktioner

Trin 1

Husk at limning af noget på guitarens krop vil skade lakken, hvilket negativt påvirker instrumentets akustiske kvaliteter. Installer derfor kun en hjemmelavet pickup på en guitar, som du ikke har noget imod at ødelægge.

Trin 2

Tag enhver form for piezoelektrisk ekkolod. Fjern den, hvis den har en plastresonator. Hvis der er to piezoelektriske elementer i senderen, inklusive dem i forskellige størrelser, skal du forbinde dem parallelt. Brug membranen til at klæbe lydgeneratoren til guitarhuset så tæt på resonatoråbningen som muligt, men for ikke at ramme den, når du spiller. En lydemitter med et hul i metalvæggen, når du limer, drejer dette hul udad.

Trin 3

Tag et tyndt afskærmet kabel med isolering. Forbind dens fletning til emitterterminalen, der er forbundet med kroppen, og den centrale kerne til den resterende terminal. Fastgør kablet, så det ikke forstyrrer dit spil.

Trin 4

Luk emitteren med et plastikdæksel, som også er limet. Det skal have en lille tykkelse for ikke at forstyrre at spille guitar.

Trin 5

Tag hovedtelefonstikket. Tilslut kabelkappen i den modsatte ende til stikkets fælles og midterste ben og midterlederen til den resterende ben.

Trin 6

Sæt stikket i mikrofonstikket på din computers lydkort. Start din softwaremixer, tænd for mikrofonindgangen, og juster dens følsomhed.

Trin 7

For at indspille din guitarafspilning skal du bruge enhver passende software som Audacity. Bemærk, at afhentningen af det beskrevne design, i modsætning til det klassiske, er følsom over for støj (det kan endda forårsage akustisk feedback svarende til en mikrofon) og især - selv til meget svage hits på guitarens krop. Undgå dem, mens du spiller.

Trin 8

Sørg for, at der er minimalt hvæs og hum, når du tester optagelsen.

Anbefalede: