Sådan Tilsluttes En Akustisk Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Akustisk Guitar
Sådan Tilsluttes En Akustisk Guitar

Video: Sådan Tilsluttes En Akustisk Guitar

Video: Sådan Tilsluttes En Akustisk Guitar
Video: Vandalarm med relæ og lydgiver 2024, April
Anonim

Du købte eller præsenterede dig for en guitar, men du har hverken penge eller et sted i lejligheden til at købe specielt optageudstyr, men du vil virkelig optage dit arbejde. I dette tilfælde kan en almindelig hjemmecomputer fungere som en optageteknik. Du skal bare forbinde dit instrument korrekt til det. Den anden gode grund til at forbinde en guitar til en computer er at behandle rå lyd med softwaregitorprocessorer, hvilket hjælper med at spare penge på forstærkere og gadgets.

Sådan tilsluttes en akustisk guitar
Sådan tilsluttes en akustisk guitar

Er det nødvendigt

  • - guitar
  • - mikrofon
  • - Saml op
  • - ledning med jack-jack output

Instruktioner

Trin 1

Der er flere muligheder for at tilslutte en akustisk guitar, der ikke er udstyret med en afhentning: meget billig, dyrere, dyrere og kombineret. Faktisk er der ingen slående forskelle i selve guitartilslutningen, men hver version har sine egne nuancer, som naturligvis skal tages i betragtning.

Trin 2

Den billigste mulighed er at skyde lyd gennem en almindelig dynamisk mikrofon, som skal tilsluttes computeren til lydkortets mikrofonindgang. En mikrofon er normalt trukket overfor den. For at justere lydstyrken for mikrofonafspilningen skal du gå til "Kontrolpanel" fra "Start" -menuen og vælge sektionen "Lyde og lydenheder". Klik på fanen Lyd, og klik på knappen Indstillinger i lydafspilningsområdet. Vinduet Master Volume Control Panel skal vises. Gå derefter til "Indstillinger", hvor klik på "Egenskaber" -knappen og sæt et flueben foran "Mikrofonen".

Trin 3

Næsten den samme rækkefølge af handlinger skal udføres under optagelse. "Start" -> "Kontrolpanel" -> "Lyde og lydenheder", find fanen "Audio". Klik derefter på knappen "Indstillinger" i området "Afspilning af lyd", hvorefter det generelle lydstyrkepanel skal vises. Gå til "Parametre" på panelet, derefter til "Egenskaber", hvor du sætter et flueben foran påskriften "Mikrofon". Dette giver dig mulighed for at justere niveauet for det signal, der er optaget fra mikrofonen.

Trin 4

Hvis denne indstilling ikke passer dig på grund af den dårlige optagekvalitet, kan du købe en transducer eller piezo-pickup. Pickupper er forskellige - fra en almindelig tablet til dyre modeller, men de er ikke meget forskellige i forbindelsesmetoden. Hvis du har købt en piezo-tablet, er guitarforbindelsen den samme som beskrevet i første trin. Du bliver dog nødt til at købe en anden jackadapter fra 1, 4 '' til 1, 8 ''. Og selvfølgelig bør du ikke stole på stereo, da jack 1, 4 '' er mono. Hvis enkeltkanalslyden ikke passer dig, kan du løse dette enten i programmet eller lodde kablet i to kanaler med dine egne hænder.

Trin 5

Hvis afhentningen er dyr, kan du tilslutte den enten til mikrofonindgangen eller til linjen ind, hvis der er en forforstærker til rådighed til at forstærke signalet. Med andre ord er kæden sådan: guitar -> forforstærker -> linje ind. Aktivering af linjeindgangen i mixeren adskiller sig ikke fra mikrofonindgangen, bortset fra at afkrydsningsfeltet skal placeres foran linjen “Lin. indgang".

Anbefalede: