Sådan Hænger Du En Guitar På Væggen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Hænger Du En Guitar På Væggen
Sådan Hænger Du En Guitar På Væggen

Video: Sådan Hænger Du En Guitar På Væggen

Video: Sådan Hænger Du En Guitar På Væggen
Video: Lær at skifte strenge på din guitar | Music Institute 2024, April
Anonim

Guitaren skal ikke opbevares hvor som helst, hvis du virkelig vil have, at instrumentet skal tjene dig i lang tid og ikke svigte dig i de mest uhensigtsmæssige øjeblikke. For hende er det værd at tildele et separat sted i rummet, hvor hun ikke vil blande sig for nogen.

Sådan hænger du en guitar på væggen
Sådan hænger du en guitar på væggen

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste (og mest pålidelige) måde er at bruge guitarholdere, der er specielt designet til praktisk og sikker placering af instrumentet indendørs. På samme tid, hvis du er inspireret, vil det tage dig sekunder at fjerne guitaren fra en sådan holder, mens udpakning af instrumentet fra sagen får dig til at bruge meget mere tid og kræfter. Guitarer placeres normalt enten på et stativ på gulvet eller hænges på en holder på væggen. Den anden mulighed er mere praktisk, hvis du har brug for at spare plads i rummet.

Trin 2

En guitarholder er normalt lavet på princippet om et greb - en halvcirkelbeslag dækket af et blødt materiale som skumgummi - for ikke at ridse halsen. Den er bredere end selve nakken, men mindre end hovedet, hvor tuningpluggerne er placeret. I en musikbutik vil denne lille ting koste dig omkring 300 rubler. Et par minutters omhu, og instrumentet finder endelig sin plads i dit hjem. For at fastgøre armaturet til væggen skal du bare lave et par huller og fastgøre holderen med søm eller skruer.

Trin 3

Du kan lave en vægholder på en hjemmelavet måde. Du skal bruge to metalstift eller en meget lang og stærk søm. De skal monteres i væggen parallelt med gulvet i en sådan afstand fra hinanden, at stangen passerer imellem dem, men den er for smal til hovedet. Det vil sige, at driftsprincippet er det samme som princippet for indehaveren af mærket. Kun pålideligheden af en sådan enhed reduceres. Og en anden mulighed for dovne ejere af vandre guitarer, det vil sige instrumenter, der ikke er en skam. Bind et reb med en løkke det samme sted, hvor guitaren blev fastgjort til holderen. Det er kun at køre et søm ind i væggen og hænge dit værktøj på det.

Anbefalede: