Sådan Fjernes Beskyttelse Fra Musik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Beskyttelse Fra Musik
Sådan Fjernes Beskyttelse Fra Musik

Video: Sådan Fjernes Beskyttelse Fra Musik

Video: Sådan Fjernes Beskyttelse Fra Musik
Video: Sådan fjerner du alger fra dit træværk 2024, Kan
Anonim

Har du et stort bibliotek med musiknumre, der ikke kan afspilles på din nye afspiller? Eller er der en stor samling af kopibeskyttede lydbøger (aka DRM)? Speciel software kommer til undsætning (for eksempel Tunebite), som fjerner DRM fra kopibeskyttede musiknumre og lydbøger og konverterer filer til MP3, OGG eller WMA.

Sådan fjernes beskyttelse fra musik
Sådan fjernes beskyttelse fra musik

Instruktioner

Trin 1

Download og installer Tunebite. Når du starter Tunebite for første gang, vil installationsguiden registrere dit lydkort. Klik på knappen Næste, indtil konfigurationen er afsluttet.

Trin 2

Klik på knappen Indstillinger for at åbne indstillingsvinduet.

Trin 3

Klik på fanen Output. Her kan du angive lagerplaceringen for de konverterede filer og navnene på filerne, så snart de konverteres.

Trin 4

Klik på knappen med tre prikker (ellipser) i Output-mappen under fanen Output. Derefter vises vinduet "Stifinder" for at angive den mappe, som de konverterede filer gemmes i.

Trin 5

Hvis du vil konvertere til MP3, som er det mest kompatible lydformat, skal du gå til fanen Filformat i sektionen Indstillinger i Tunebite.

Trin 6

Klik på knappen Importer lame_enc.dll. En webbrowser åbnes, og Google søger efter filen lame_enc.dll. Find og download denne fil, og placer den et sikkert sted (ikke på skrivebordet).

Trin 7

Gå tilbage til fanen Filformat, og klik på Importer lame_enc.dll. Tunebite begynder at importere filen og konverterer ringetoner til MP3-format.

Trin 8

Klik på OK nederst på skærmen. For at fjerne beskyttelse fra lydspor skal du gå til næste trin.

Trin 9

Start Tunebite. Åbn mappen på din harddisk, der indeholder kopibeskyttede musiknumre og lydbøger.

Trin 10

Træk disse filer til sektionen Songs to Record. Tryk på knappen Digital overførsel under den store Go-knap. Dette gør det muligt at kopiere med hurtig hastighed, og optageprocessen tager kortere tid.

Trin 11

Klik på knappen Go. Tunebite begynder at optage hvert spor og gemmer det i den angivne mappe. På dette tidspunkt kan du slå lyden fra, da Tunebite starter Windows Media Player eller iTunes, og sporene eller lydbøgerne afspilles med 4x hastighed.

Trin 12

Efter afslutning af Tunebite konverteres alle lydfiler.

Anbefalede: