Hvordan Man Laver Musik Til Rap

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Musik Til Rap
Hvordan Man Laver Musik Til Rap

Video: Hvordan Man Laver Musik Til Rap

Video: Hvordan Man Laver Musik Til Rap
Video: HVORDAN MAN LAVER ET BEAT TIL GILLI 2020 [FL STUDIO] 2024, Kan
Anonim

Rap har ikke mistet sin popularitet i mere end et årti, der er endda tendenser i denne retning af musik. Hvis du oversætter ordet rap, er dets betydning et let slag, et banke. Der er også et andet navn: "hip-hop", hvilket betyder et ord, hurtig rytmisk tale til akkompagnementet. Det er ikke svært at mestre teknikken til sådan tale, det er meget vigtigere at lægge den læst tekst korrekt på lyden korrekt. Begyndere bruger som regel færdige "backing tracks", men du kan oprette dem selv.

Hvordan man laver musik til rap
Hvordan man laver musik til rap

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil oprette rap minus, skal du først finde ud af, hvad minus-beatet står for. Rytmen er trommeslag, sangens rytme, som vil tjene som en reference for din rap-sang.

Trin 2

Nu er det let at finde og downloade et program til ulemper, det vigtigste er at vælge det korrekt. Den bedste software til musikproduktion er FL Studio. Det er let og let at bruge. Du skal tænke over tromledelen, hvor spark, snare, klapp skal kombineres. Når du hører en korrekt sammensat optagelse, kan du sige, at dens rytme er "god".

Trin 3

Når du sammensætter rap-minusser, spiller overgange hovedrollen, det vil sige, du skal foretage en beatændring på et bestemt tidspunkt. Dette sker, når verset skifter, og spark starter. Eller omvendt. Men overgangen skal ikke ødelægge værkets sammensætning, men kun supplere det. Anbring derefter hi-hatten eller percussion-delen.

Trin 4

Når rytmen er klar, kan du oprette en rapmelodi. Det er også vigtigt at vælge det rigtige værktøj. Til dette kan du bruge synthesizer lyde eller orkestrale lyde.

Trin 5

Hvis du opretter musik på en computer, kan du bruge Virtual Studio Technology (VST), som du kan vælge efter eget valg. For eksempel fra VST-plugins: Rob Papen, Spectrasonics Stylus, Native Instruments Kore osv.

Trin 6

Hvis du ved, hvordan du spiller et musikinstrument, skal du nemt oprette en melodi. Du kan anvende sampling (en del af lydoptagelsen bruges, til rap er det en prøve, det er som et instrument eller en separat del i en ny rap-optagelse). Dette gøres normalt ved hjælp af en sampler, som er en del af dit optageudstyr, eller et specielt FL Studio-program.

Trin 7

Når du er færdig med rytmen og melodien, skal du optage bassen. Tilføj effekter i slutningen for at få sporet til at lyde interessant.

Trin 8

Den sværeste fase er tilbage - mestring og blanding. Mestring, det vil sige, din kreativitet skal omdannes til ægte kunst. Og blanding forvandler et sæt spor til et færdigt stykke musik, og dette fuldender rap minus.

Anbefalede: