Sådan Klipper Du Bogstaver

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klipper Du Bogstaver
Sådan Klipper Du Bogstaver

Video: Sådan Klipper Du Bogstaver

Video: Sådan Klipper Du Bogstaver
Video: Sådan klipper du hækken flot og sund 2024, Kan
Anonim

Visuelle og håndgribelige eksempler gør læring mere interessant. For at hjælpe dit barn med at nyde at lære bogstaver, lav nogle selvstudier. Så klasser bliver til et spil selv på tidspunktet for oprettelse af et håndlavet alfabet.

Sådan klipper du bogstaver
Sådan klipper du bogstaver

Er det nødvendigt

  • - pap
  • - krydsfiner
  • - Skumgummi;
  • - tøjet;
  • - saks;
  • - linoleum
  • - viskelæder
  • - brevpapirkniv.

Instruktioner

Trin 1

For småbørn, der kan lide at røre ved og smage på alle de omkringliggende genstande, skal du lave bogstaver af krydsfiner. Udskriv alfabetet i den enkleste stil på printeren, klip bogstaverne ud. Brug disse ark som en stencil - spor konturerne af bogstaverne på krydsfiner. Sav hvert bogstav separat, sand kanterne rundt om hele omkredsen med fint sandpapir. For at tilføje farve skal du sy over et farvestrålende bomuldsstof. For blødhed kan du lægge tyndt skumgummi under stoffet.

Trin 2

Hvis du ikke har lyst til at rode med hårde materialer, skal du lave en papguide. Du skal bruge hardcover-pap. Skær det i lige store firkanter. Tegn et bogstav i midten af hver. Der skal være mindst 2 cm fra omridset af brevet til kanten af pladsen. Brug en papirskærer til at skære forsigtigt bogstaverne langs omridset. Brug en metal lineal for at holde linjerne lige. Før kniven let uden stærkt tryk. Tegn hver linje flere gange, indtil du har skåret igennem hele papens tykkelse. Tag de udskårne bogstaver ud og læg dem i en separat kasse. Når du underviser i alfabetet med dit barn, så bed dem om at indsætte bogstaver i de konturer, der passer til dem. For at gøre denne tutorial mere interessant skal du bruge materialet i forskellige farver.

Trin 3

For børn, der allerede har mestret navnene på breve, kan der laves frimærker. Derefter vil barnet være i stand til at anvende viden i kreativitet, dekorere hjemmelavede postkort og tegninger med individuelle bogstaver eller hele sætninger. Til sådant håndværk kan du vælge en mere kompleks, dekorativ skrifttype. Der er mange måder at oprette et stempel på. For eksempel kan du klippe bogstaver fra stykker gammelt linoleum eller en musemåtte. Stick bogstaverne på filmkrukker eller flaskehætter.

Trin 4

Viskelæder er velegnet til disse formål. Tegn et brev med en pen, og brug derefter en brevpapirkniv til at skære viskelaget uden for brevet. Den skal stige 3-5 mm over det afskårne lag. Bed dit barn om at sammensætte et helt ord eller en sætning fra bogstaverne. Påfør dem på en gummitapetrulle, og brug håndværket til dit kreative arbejde.

Anbefalede: