Hvordan Man Lærer At Moonwalk

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Moonwalk
Hvordan Man Lærer At Moonwalk

Video: Hvordan Man Lærer At Moonwalk

Video: Hvordan Man Lærer At Moonwalk
Video: How to Moonwalk 2024, Kan
Anonim

I 1983 sprang kongen af popmusik, Michael Jackson, bogstaveligt talt hele verden og udførte på sin koncert en usædvanlig dans for den tid - moonwalk. Siden da har kun de dovne ikke forsøgt at gentage disse så enkle, men så mystiske bevægelser. Og det er allerede let, lejlighedsvis, at møde en hel skare unge mennesker, der samtidig vil gå på denne moonwalk.

Hvordan man lærer at moonwalk
Hvordan man lærer at moonwalk

Er det nødvendigt

  • For at lære at danse moonwalk har du brug for:
  • -spejl;
  • -komfortable sko.

Instruktioner

Trin 1

Moonwalk blev først brugt tilbage i 1964. Derefter passerede den berømte franskmand Jean-Louis Barr den i den klassiske pantomime til filmen "Children of Raik". Imidlertid huskede alle denne dans først, efter at Michael Jackson introducerede den til verden. Fans af kongen af præstens kunst førte hende straks væk ind i gårdene efter at have lært at gentage disse bevægelser på bare et par timer. For at lære at danse moonwalk skal du først og fremmest passe på behagelige sko. Det skal være blødt og ikke præget.

Trin 2

Benene skal være fleksible og lydhøre over for enhver bevægelse. Hvordan lykkes det at mestre denne bevægelse? Kun ved at træne og gentage bevægelser igen og igen, igen og igen. Når alt er klar, står vi foran spejlet, så det bliver lettere at se og evaluere vores fejl. Ben sammen, hænder frigøres frit. Vi retter al kropsvægt mod benene.

Trin 3

Dernæst skal du lægge dit venstre ben tilbage, læne dig på din tå og langsomt overføre kroppens vægt til dette ben (det er okay, at alt gøres langsomt på én gang, efter flere stædige træningsprogrammer, vises hastighed). Kroppen skal i øjeblikket vippes lidt tilbage. Støtte på venstre ben.

Trin 4

Nu, så glat som muligt, med en sådan glidende bevægelse, skal du tage dit højre ben tilbage og forsøge ikke at rive det af gulvet. Benet skal glide så langt tilbage som muligt.

Trin 5

For at fuldføre bevægelsen skal du sænke hælen på din venstre fod og samtidig hæve hælen på din højre fod. Og først nu er det muligt at overføre kroppens vægt fra venstre ben til højre. Det frigjorte venstre ben kan nu glide bagud på gulvet. Så snart det glider, skal du bytte hælene på venstre og højre fod, og igen overføres kroppens vægt til venstre fod. Det er alt - bevægelsen går tilbage. Nu skal du træne dine bevægelser og hastighed og omhyggeligt følge den lige linje, langs hvilken hele dansen er bygget.

Anbefalede: