Ivan Urgants Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Ivan Urgants Kone: Foto
Ivan Urgants Kone: Foto

Video: Ivan Urgants Kone: Foto

Video: Ivan Urgants Kone: Foto
Video: Олимпийская чемпионка по прыжкам в высоту Мария Ласицкене о Токио и Бриллиантовой лиге 2024, Kan
Anonim

Ivan Urgant er en populær og efterspurgt præsentator for Channel One, en komiker og en joker. På trods af den ydre lethed og omgængelighed fører han en ret lukket livsstil. Og i sjældne interviews forsøger han at omgå personlige emner og reducere svarene på regelmæssige vittigheder. Derfor kendes journalister kun generelle biografiske fakta om den nuværende kone og børn til Urgant.

Ivan Urgants kone: foto
Ivan Urgants kone: foto

Første kone

Ivan Urgant forsøgte ikke at reklamere for sit ungdommelige ægteskab, men med erhvervelsen af popularitet viste det sig at være umuligt. Venner og slægtninge til værtens første kone fortalte pressen om detaljerne i deres korte familieoplevelse. For første gang giftede Ivan sig i en alder af 18 år, hans valgte Karina var 4 år ældre. Hun studerede ved St. Petersburgs universitet for kultur, og den fremtidige showman var lige færdig med skolen.

Billede
Billede

Unge mennesker mødtes på en fest. Karina kom til sin vens dacha, og hendes mor, der tilhørte et kreativt miljø, fik venner med Urgants, så Ivan var også der. Han kunne straks lide den nye bekendtskab, da hun i øvrigt kunne lide ham. Af hensyn til en ny herre brød Karina op med sin kæreste. Meget snart ønskede parret at formalisere forholdet.

Brylluppet var et ungdomsbryllup, der blev fejret hjemme hos brudens forældre. Så kom vi forbi for at besøge mor og bedstemor til Urgant. Bruden foretrak en elegant buksedragt frem for brudekjolen. De nygifte blev tildelt et værelse i Ivan's forældres lejlighed. Forresten godkendte de ikke dette ægteskab, men opfattede det som en hindring for deres søns karriere. På det tidspunkt begyndte Urgant lige sin karriere, der var ingen ekstra penge i familien. Men af hensyn til sin elskede kone tog han ethvert job op og glædede hende med generøse gaver.

Desværre varede familieidyllen ikke længe, og seks måneder senere besluttede parret at skille sig. Selv brudens slægtninge ved stadig ikke, hvorfor dette ægteskab brød op. De er tilbøjelige til at tro, at Ivan var påvirket af sine forældres mening, og han besluttede at tage en karriere. Karina holdt til gengæld ikke tilbage med ham. Det er sandt, at hun besluttede at efterlade sig et nyt sonorøst efternavn.

Common-law kone

Efter at have flyttet til Moskva og startet arbejdet på MTV-kanalen, gjorde Urgant et andet forsøg på at finde familiens lykke. Han startede en affære med en kollega - tv-præsentant Tatyana Gevorkyan. Dette forhold udviklede sig hurtigt til et borgerligt ægteskab. Elskerne var sammen i næsten fem år, og deres uventede opbrud gav anledning til en masse spekulationer og teorier. Gevorkyan selv bragte lidt klarhed, da hun nogle år senere ærligt talte om familielivet med Ivan.

Billede
Billede

Ifølge hende havde de et godt forhold, der begyndte med et tæt venskab. Hastende kureret meget smukt, præsenterede fantastiske gaver og foregribede ethvert ønske fra pigen. Parret rejste meget, de havde det samme livssyn, de havde mange fælles hobbyer. Ivan ville virkelig have en familie og børn, og Tatyana var ikke klar til dette, selvom hun accepterede ægteskabsforslaget. På et eller andet tidspunkt blev hun keder ved siden af hengiven og tilbedende Urgant. Derudover tog tv-præsentanten på grund af en læges fejltagelse stærke antidepressiva i lang tid, hvilket rystede hendes mentale helbred.

Efter et stykke tid var det vanskeligt for Gevorkyan at forklare, hvad der præcist fik hende til at forlade Ivan - interne modsætninger eller et nervesammenbrud under påvirkning af stoffer. Men det var Tatyana, der startede pausen, hun afviste også alle hendes elskers forsøg på at forene sig. Derefter fortalte fælles venner hende, at Urgant var meget ked af bruddet. Men hans job og hans hurtigt voksende popularitet reddede ham.

Anden kone

Billede
Billede

Den berømte præsentator fandt den længe ventede familielykke i sit andet ægteskab, selvom Ivan under alle interviews understreger, at han er gift for første og sidste gang. Han kendte Natalia Kiknadze fra barndommen. De studerede sammen på eliten St. Petersborg gymnasium på det russiske museum. For nylig har journalister til rådighed en arkivvideo, hvor den fremtidige mand og kone spiller sammen i et skolespil.

Natalia blev født i en velkendt og velhavende familie. Hendes far var en berømt juveler, en mester i sit håndværk, som de første personer i landet henvendte sig til. Og alle indenlandske fans kender onkelen til Vasily Kiknadze, en sportskommentator og journalist.

Billede
Billede

Umiddelbart efter eksamen blev Natalya gift med en ung forretningsmand Teimuraz Kutalia, som var søn af sin fars forretningspartner. Snart fødte Kiknadze en søn Niko (1997) og en datter Erica (2000). Hun fordybede sig helt i familielivet og i at opdrage børn. Sandt nok blev ægteskabet ikke lykkeligt, en skilsmisse fulgte. Datteren blev hos sin mor, og sønnen - hos sin far.

Billede
Billede

Hvordan og hvornår de tidligere klassekammerater, Ivan og Natalya, mødtes igen, ved journalisterne ikke med sikkerhed. Ifølge nogle rapporter mødtes de på et regelmæssigt møde med alumner. I lang tid vidste ikke selv de nære slægtninge til elskere om denne roman. Publikum lærte også efter brylluppet. Natalia flyttede til sin mand i Moskva og gav ham i 2008 en datter, Nina. Pigen blev opkaldt efter Ivan's bedstemor - skuespillerinde Nina Urgant.

Billede
Billede

Siden da har parret levet et stille familieliv på alle mulige måder undgået øget opmærksomhed fra pressen. I den officielle konto fra tv-præsentanten kan du sjældent se billeder af din kone eller børn. Undertiden lærer offentligheden nogle oplysninger om et par takket være deres slægtninge. Så Nina Urgant sagde, at hendes barnebarn og hans kone legaliserede deres forening for Gud og blev gift i St. Nicholas Cathedral i Skt. Petersborg.

Også pressen diskuterede bredt Ivan's smarte gave, da han på det næste jubilæum præsenterede sin kone restauranten "The Garden". Natalia arbejdede med denne institution sammen med Victoria Galushko, hustru til Alexander Tsekalo.

Billede
Billede

I 2015 skete der en anden tilføjelse i familien Ivan Urgant. Parret havde en anden fælles datter, Valeria. Hun blev opkaldt efter værtens mor, der døde kort før hendes barnebarn blev født. Forresten betragter Urgant også Natalias børn fra hendes første ægteskab som sine egne, som han fortalte værten Vladimir Pozner i et nylig interview. Men i de fleste tilfælde foretrækker Ivan at grine det med emnet i sit personlige liv. Derfor kan journalister kun spekulere, interviewe parrets bekendte eller omhyggeligt undersøge familiemedlemmernes konti på Internettet. Det vigtigste er, at sådan nærhed ikke på nogen måde påvirker populariteten og folks kærlighed til den charmerende præsentator.

Anbefalede: