Star Trek: Enterprise: Skuespillerne I Den Berømte Tv-serie

Indholdsfortegnelse:

Star Trek: Enterprise: Skuespillerne I Den Berømte Tv-serie
Star Trek: Enterprise: Skuespillerne I Den Berømte Tv-serie

Video: Star Trek: Enterprise: Skuespillerne I Den Berømte Tv-serie

Video: Star Trek: Enterprise: Skuespillerne I Den Berømte Tv-serie
Video: Star Trek Enterprise Cast: Where Are They Now? 2024, Kan
Anonim

Star Trek: Enterprise er den femte film i Star Trek-eposen, der begyndte i 1966. Det fortæller om besætningen på et skib, der er i stand til at gå ud over solsystemet for at udforske det dybe rum. Skuespillerne spillede deres roller glimrende. Gribende historie oprettet af Rick Berman og Brennon Braga. Dette gav mange fans til serien. Den første episode blev sendt i 2001. Den sidste episode blev sendt i maj 2005.

Billede
Billede

Fans af rumsagaer sætter stor pris på det nye projekt med flere dele. Kunstnerne var tilfredse med de billeder, de kunne lide. Både skaberne og kunstnerne gjorde deres bedste.

Generel idé

Medvirkende blev valgt meget omhyggeligt. Denne fantastiske actionfilm kunne delvist lide af filmfans af denne grund. Projektet viser tydeligt dannelsen af et rumsamfund. Takket være make-up kunstneres indsats viste repræsentanten for udenjordiske civilisationer at være meget troværdig. Manuskriptforfatternes vidunderlige fantasi sikrede seernes opmærksomhed, gjorde dem medfølende, triste og glædede sig sammen med skibets besætning.

Fra de første screeninger fik billedet en høj vurdering. Filmholdets sammensætning forblev ikke uændret gennem hele arbejdet. Medvirkende ændrede sig også. Manny Koto erstattede de tidligere producenter i den fjerde sæson. Han hjalp med at frigøre projektets fulde potentiale. Enterprise var forspilleren til hele Star Trek-eposet. Deres handling begynder et århundrede før de vigtigste begivenheder i den originale serie.

Alle fire år arbejdede syv kunstnere i serien. Disse er Scott Bakula, der blev kaptajn Archer, Jan Billingsley, den ironiske Dr. Phlox, modellen Jolene Blalock, der blev T'Pol, Connor Trinnir, Trips chefingeniør. Dominic Keating, løjtnant Malcolm Reed, Linda Pak, Hoshi SATO forbindelsesofficer, Anthony Mongomery, styrmand Mayweather er også en regelmæssig deltager i alle årstider.

Scott Bakula

Karakteren af skibskommandøren, Jonathan Archer, blev ikke påvirket af specifikke menneskers træk. Udøveren af hans rolle, Scott Bakula, var glad for Shatner. Skuespilleren blev tiltrukket af udsigten til at blive den første kaptajn. Dette løste spørgsmålet om samtykke til skyderiet. I modsætning til hans karakter, der i originalen læser Les Miserables af Hugo og elsker Wells 'Time Machine, er Scott mere interesseret i sportssider.

Star Trek: Enterprise: rollebesætningen fra den berømte tv-serie
Star Trek: Enterprise: rollebesætningen fra den berømte tv-serie

Født i 1954 blev Bakula berømt for sin rolle som videnskabsmand i Quantum Leap. På storskærmen optrådte kunstneren i en af hovedrollerne i thrilleren "Night of Color". Var engageret i en performer og dubbing. Han gav Dannys stemme til Cats Don't Dance. I 199 spillede kunstneren i filmen American Beauty. Skuespilleren efterlader ikke arbejde på scenen, spiller i musicals.

Bakulas karakter i filmen er en modig mand. Han blev personificering af intellektuel charme. Hvis kaptajnen er sikker på, at han har ret, er han ikke bange for at adlyde ordren. Han drømmer om at erobre plads med motoren udviklet af sin far.

Afslutningen af optagelserne var en skuffelse for Bakula. Den sidste episode indeholdt Marina Syrtis og Janathan Frakes, der understøtter andre kunstnere. Scott indrømmede, at han virkelig håbede på studiens beslutning om at beholde franchisen.

Jolene Blalock

Skuespillerens karakter er den første videnskabsofficer, underkommandør T'Pol. Hun repræsenterer løbet, der holder udviklingen af jordboernes dybe rumfartprogram tilbage. Temperamentet i den skæve heltinde er meget lys. Indtil for nylig insisterede skuespilleren på, at det var bedre at forlade sit job end at vente på, at vurderingen faldt til et minimum. Den sidste sæson var efter hendes mening dog den mest succesrige.

Skuespilleren er sikker på, at vulkaner har tendens til at skjule deres temperament. Ifølge plottet er karakteren den første officer i hendes race, der tjente på skibet af jordboere så længe. Takket være heltinden var alle, både publikum og holdet i stand til at lære Vulcans bedre at kende. Jolene kritiserede både seriens forfattere og producenter. Hun ønskede, at showet appellerede til tv-amatørers intellekt og drømte om at skildre heltinden anderledes.

Star Trek: Enterprise: rollebesætningen fra den berømte tv-serie
Star Trek: Enterprise: rollebesætningen fra den berømte tv-serie

Født i 1875 begyndte skuespillerinden sin karriere som model i en alder af sytten. Hun medvirkede ofte i forsiden af mænds magasiner, herunder Playboy og Maxim. Hendes tv-debut var sitcom Veronicas Salon. Den berømte kunstner blev tilbudt rollen som Medea i The Boat of Love, en tilpasning af Jason og Argonauts i 2000.

Connor Trinnir

Chief Engineer og Commander "Trip" Tucker III har en bedre rolle i Connor Trinnirs filmkarriere. Han er overbevist om, at det kun er muligt at nå sit fulde potentiale i en atmosfære af tillid. Hans helt gav kunstneren mange chancer for implementering.

Han har en god sans for humor, dedikation, stærk karakter. Det viste sig at være en slags Han Solo. Connor selv spillede helten uden særlig fornøjelse. Han havde endda en chance for at spille fra manuskriptet til en gravid mand. Samtidig realiserede kunstneren sine egne ideer, herunder et flash af vrede.

Trinnir skuffede ikke med projektets afslutning. Han tællede, da næsten halvdelen af den endelige serie er viet til hans karakter, så er afslutningen en slags kompliment. Stadig kaldte kunstneren lukningen af serien for tidligt. Arrangørerne gjorde alt for at forstå populariteten, men ændringen i publikum tillod ikke at nå målet.

Dominic Keating

Helten fra den britiske kunstner var Malcolm Reid, en løjtnant, taktikofficer. På sættet indså skuespilleren, at serien kunne være den sidste film i franchisen. Uddannet fra historieafdelingen ved University College London, spillede han i teaterforestillinger under sine studier. Han fik en Bachelor of Science grad i historie og prøvede mange erhverv, inden han fulgte en kunstnerisk karriere.

Star Trek: Enterprise: rollebesætningen fra den berømte tv-serie
Star Trek: Enterprise: rollebesætningen fra den berømte tv-serie

Mere end én gang havde Dominic vanskeligheder på grund af sin accent. Imidlertid er kunstneren helt tilfreds med rollen og siger, at han sammen med Trip, T'Pol og kaptajnen formåede at få meget skærmtid. Kunstneren kaldte sin bedste episode for "Shuttle nummer et", da han var en af de to i serien og ikke en birolle. Den mest spændende sæson for ham var sæsonen for at redde Jorden fra Zindi. Efter at have rejst til London-tv betragtede den engelske skuespiller sin karriere i USA for at være en rigtig satsning.

Linda Park og Anthony Mongomery

Ensign Hoshi Sato er en forbindelsesofficer. Først havde skuespillerinden en meget vanskelig tid. Derefter formåede heltinden at bevise, at hun var pålidelig. Lindas heltinde kun to gange i hele serien demonstrerede vigtigheden af gensidig forståelse og kommunikation.

Anthony Montgomery spillede rormand Ensign Travis Mayweather. Før det drømte kunstneren om rollen som Tuvoks søn. Ifølge plottet begyndte kunstnerens helt at arbejde som styrmand på familiens skib, men han ønskede at se verden. Så han sluttede sig til Starfleet og ansøgte om en styrmandsposition.

Skuespilleren var irriteret over, at skaberne af serien ignorerede historien om karakterens familie, han selv ønskede at vide mere om det. Men den onde Travis og det parallelle univers, forbundet i Hoshi, kunne han lide. Siden barndommen var kunstneren glad for at synge og danse. Han fandt sin kaldelse i stand-up. Efter universitetet spillede skuespilleren med i mange film og udgav et soloalbum med sange.

Billingsley og Graham

Skibets overlæge, Phlox, blev karakteren af John Billingsley. Kunstneren vidste ikke noget om franchisen, men han arbejdede godt sammen med sine kolleger. Han kunne virkelig ikke lide episoden "Værdifuld last" og elskede Trip-kloningsepisoden "The Double".

Star Trek: Enterprise: rollebesætningen fra den berømte tv-serie
Star Trek: Enterprise: rollebesætningen fra den berømte tv-serie

Billingsley var irriteret over, at hans karakter var sekundær. Karakterens historie var begrænset af den medicinske bugt, et par ord om hjemmeplaneten og historier om slægtninge. Hans smil blev lægeens visitkort. Først var Billingsley bekymret over udsigten til at blive en kilde til latter, men som en rigtig læge fik han troværdighed og forblev en uforbederlig optimist.

Mindre, men ikke mindre betydningsfulde helte, inkluderede Gary Graham, der blev ambassadør Soval, Jeffrey Combs, kaptajn Tylek Shran, Vaughn Armstrong, admiral Maxwell Forest, Mat Wilson, der spillede tids rejsende, Stephen Culp, Major Hayes og John Fleck, Suliban soldat Silik.

Vulcan-ambassadør Soval boede hos Gary Graham. For at arbejde på rollen brugte kunstneren Rick Bermans anbefalinger. En af skaberne af serien fortæller historien om, at vulkanerne er ivrige skabninger af natur, derfor er de tvunget til at kontrollere følelser. Blalock i makeup mindede kunstneren om sin søster. Han inviterede forfatterne til at skabe sin datter Soval, men blev nægtet. Indtil slutningen af filmen troede han på sin idé. Dette hjalp kunstneren med at vænne sig til rollen glimrende.

Jeffrey Combs

Skuespilleren Jeffrey Combs har medvirket i fire film i franchisen. Han talte om den modtagne rolle som Andorian Shran som en stor succes. Hans karakter har sit eget rhenium-punkt om Vulcans. Shran betragtede sin hovedopgave som en revolution efter jordfæller om dem. For at komme ind i rammen tilbragte skuespilleren flere timer hos make-up artist.

Mange berømtheder har dukket op på sættet som inviterede gæster. Så Joanna Cassidy, kendt for sin deltagelse i Blade Runner, musikeren Rick Verti, Seth MacFarlane, skaberen af den berømte Family Guy, dukkede op i et projekt med flere dele.

Star Trek: Enterprise: rollebesætningen fra den berømte tv-serie
Star Trek: Enterprise: rollebesætningen fra den berømte tv-serie

Arbejdet hos alle kunstnerne bringer stor glæde for alle fans af genren af rumtemaer. Både roller og skuespillere blev tilføjet og forsvandt, da manuskriptet blev omskrevet. Star Trek: Voyager med Roxanne Dawson i hovedrollen Robert Duncan McNeill og Star Trek: The Next Generation-medlemmer Michael Dorn og LeVar Burton instruerede flere episoder af Star Trek: Enterprise.

Anbefalede: