Hvordan Man Laver En Tackling

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Tackling
Hvordan Man Laver En Tackling

Video: Hvordan Man Laver En Tackling

Video: Hvordan Man Laver En Tackling
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, Kan
Anonim

Der er mange tackler til fiskeri, og de er helt forskellige. Typen af tackling afhænger af fiskestedet, årstid, den planlagte fisk, som den "stille jagt" skal udføres for. I den midterste bane fanger de ofte bundtackling, det såkaldte "æsel".

Fangst, stor fisk
Fangst, stor fisk

Er det nødvendigt

  • Rod
  • Spole
  • Fiskesnøre
  • Sinker
  • Dyse

Instruktioner

Trin 1

For at skabe den nederste tackling i starten, skal du vælge en stang. Hvis der planlægges fiskeri fra kysten, skal du bruge en mere kraftig stang til at kaste med to hænder. Hvis der planlægges fiskeri fra en båd, kan fiskestangen vælges lettere og kortere, så det er mere praktisk at kaste det.

Trin 2

Når man vælger en rulle, skal man tage højde for, at brugen af en kraftig inerti-rulle vil give fiskeren mulighed for frygtløst at trække ret tunge trofæer ud. Derfor, med en sådan mulighed, er det bedre at udstyre den nederste tackling med en professionel hjul.

Trin 3

Når du vælger en fiskesnøre, skal du blive styret af fiskeribetingelserne og den tilsigtede fisk. Oftest bruges en ledning med et tværsnit på op til 35 mm som hovedfiskesnøre, og i snorene vælger de allerede en tyndere fiskelinje, så den mest nøjagtige bid er tydeligt synlig.

Trin 4

Sinken til bundtaget skal være kraftig nok til at kaste vedhæftet fil langt væk og forblive i bunden selv i stærke strømme. Før støbning skal du dog kontrollere stangprøven og ledningens vægt for ikke at bryde emnet.

Trin 5

Når tacklingen er samlet, skal du sætte agnet på krogen, kaste æslet, koble bidalarmen (normalt en klokke) og vente på, at trofæet bliver fanget.

Anbefalede: