Azamat Musagalievs Konefoto

Indholdsfortegnelse:

Azamat Musagalievs Konefoto
Azamat Musagalievs Konefoto

Video: Azamat Musagalievs Konefoto

Video: Azamat Musagalievs Konefoto
Video: Я себя знаю! Kyivstoner x Азамат Мусагалиев 2024, April
Anonim

Azamat Musagaliev er en populær showman, der tidligere ledede KVN-holdet "Team of the Kamyzyak Territory". I øjeblikket deltager komikeren i optagelserne af tv-showet "Der var engang i Rusland" og "Hvor er logikken?" Han er også lykkeligt gift med sin kone Victoria og har to døtre.

Azamat Musagalievs konefoto
Azamat Musagalievs konefoto

Biografi af Azamat Musagaliev

Den fremtidige komiker blev født i 1984 i den lille by Kamyzyak, der ligger i Astrakhan-regionen. De få indbyggere i denne bosættelse har altid haft en god sans for humor, og denne kvalitet passerede ikke Azamat. Musagaliev kommer fra en familie af etniske kasakere, derfor taler han flydende både russisk og kasakhisk. I skolen betragtede han en karriere som læge og var også glad for at synge og spille guitar. Som et resultat valgte den unge mand specialiteten hos en miljøingeniør og sluttede sig til studenterorganet ved Astrakhan State Technical University.

Den yderligere skæbne Azamat Musagaliev udviklede sig næsten på samme måde som andre moderne humorists. Han udførte aktivt i universitetet KVN team, som formåede at blive berømt i hans by, derefter i regionen, og derefter gik på en rundvisning i Rusland. I 2007 leder Azamat Kamyzyak Territory National Team, og i 2011 vinder holdet i den nationale Premier League i KVN og bliver derefter gentagne gange finalist i Higher League. I 2016 vandt Musagalievs hold en strålende sejr i mesterskabet og blev anerkendt som det bedste i landet.

Siden 2014 begyndte Azamat Musagaliev at optræde i Sense of Humor-showet på landets hovedkanal såvel som i det humoristiske program Don't Sleep! Som blev sendt på TNT. Showet "Der var engang i Rusland" startede der, hvis kendetegn var den talentfulde KVN-spiller, der gradvist fik fart i humor. Programmet var meget glad for publikum og fortsætter på "TNT" den dag i dag. I det spiller Azamat og andre populære komikere dygtigt og talentfuldt op på typiske russiske virkeligheder i form af korte skitser. Showet erstattede et lignende projekt "Vores Rusland".

Kanalens ledelse besluttede at give kunstneren en chance for at bevise sig selv i andre programmer. Han medvirkede i den berømte sitcom "Interns" og blev derefter tv-vært for det nye underholdningsprogram "Hvor er logikken?" Programmet er blevet et ret unikt og særpræg på russisk tv. Her deltager velkendte mediepersonligheder i interessante intellektuelle konkurrencer, der tvinger dem til at bruge al synlig og usynlig logik.

Azamat Musagalievs kone

Komikeren og tv-præsentanten har arrangeret sit personlige liv i lang tid. Han mødte sin fremtidige kone Victoria i 2006 og vandrede i en bypark i Astrakhan på en almindelig hverdag. Den unge mands opmærksomhed blev straks tiltrukket af velkendte træk ved udseendet - foran ham var også en fuldblods kasakhisk kvinde. Men dette gav kun anledning til en række fantastiske tilfældigheder.

Billede
Billede

Som det viste sig, kom pigen også til Astrakhan fra Kamyzyak og studerer på samme universitet som den håbefulde kunstner. Da det kom til de første år af en ny bekendt, sagde hun, at de havde en skole til to. Vika var tre år yngre end Azamat. De indså hurtigt, at de følte en stærk sympati for hinanden, som gradvist voksede ind i kærlighed.

I 2008 blev parret gift. Et år senere blev datteren til Milan født. Den anden datter blev født lidt senere, i 2013. Med væksten i Azamats karriere havde familien råd til at flytte til deres egen lejlighed i Moskva. Kona støtter sin talentfulde mand i alt og forbliver samtidig en beskeden kvinde og vises sjældent offentligt. På samme tid er Victoria glad for fotografering og vedligeholder sin egen side på det sociale netværk "Instagram", som allerede er abonneret på af mere end 15 tusind fans.

Billede
Billede

Familien til Azamat Musagaliev nu

Døtrene til en populær kunstner fra en tidlig alder demonstrerer en sans for humor, der ligner deres far. De er også glad for at male og scene. Ifølge Azamat er han meget glad for, at hans kone gav ham to charmerende døtre, men samtidig håber han, at han snart vil kunne blive far til den længe ventede arving. Han forsøger at tilbringe så meget tid med sin familie som muligt på trods af hyppige rejser og ture. Før hver nye optagelse deler kunstneren sine nye vittigheder med sin kone. Hvis hun griner, taler Azamat med dem offentligt med ro i sindet.

Musagaliev-familien er store rejseelskere. De kan virkelig godt lide at opdage alt nyt og interessant. Kunstneren lægger billeder fra hverdagen og fritiden på sin egen Instagram-side, som han startede på råd fra sin kone. Der kan du også se strålende billeder af glade forældre med deres børn. Azamat Musagaliev har gentagne gange fortalt journalister og fans, at alle er i stand til at finde deres største lykke i livet - en kærlig ægtefælle og børn, som de aldrig vil dele med.